Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. 1962. Ο Τσέστερ,και η σύζυγος του Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο,που.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. 1962. Ο Τσέστερ,και η σύζυγος του Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο,που."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

2 1962. Ο Τσέστερ,και η σύζυγος του Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο,που εργάζεται εκεί ως ξεναγός. Μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση τους για δείπνο. Δεν είναι όμως όλα όπως φαίνονται. Όταν τους επισκέπτεται Τσέστερ ζητά από το Ράινταλ να τον βοηθήσει να μεταφέρει έναν φαινομενικά μεθυσμένο αναίσθητο άντρα. Συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα εναλλάσσονται, βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο. Μια ταινία γεμάτη όμορφες καρποσταλικές εικόνες Ελλάδας.

3 Ένας 40χρονος άντρας, πατέρας δύο παιδιών, βρίσκει ακόμη και σήμερα τη ζωή ιδιαίτερα περίπλοκη. Όταν η μητέρα των παιδιών του μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, δεν αντέχει τη σκέψη ότι μεγαλώνουν τόσο μακριά του και αποφασίζει να τους ακολουθήσει.

4 H Εύα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μεταναστεύσει μαζί με την αδελφή της από την Πολωνία, στην Νέα Υόρκη. Όταν ένας άγνωστος άνδρας προσφερθεί να την βοηθήσει, εκείνη θα δεχθεί και πολύ σύντομα θα ζήσει το αμερικάνικο όνειρο, όχι όμως όπως το φανταζόταν, μιας που ο Μπρούνο είναι αποφασισμένος να την ωθήσει προς την πορνεία. Ευτυχώς στο δρόμο της Εύας θα βρεθεί ο ‘Orlando the Magician’, ο οποίος θα την βοηθήσει να ξεφύγει από μια ζωή στους δρόμους, βρίσκοντας επιτέλους όχι μόνο την αδελφή της που άφησε πίσω, αλλά και την πραγματική ευτυχία…

5 Ο Έρικ Λόμαξ, Βρετανός αξιωματικός και όμηρος των Ιαπώνων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επιστρέφει ζωντανός στην πατρίδα και πολλά χρόνια μετά αναζητάει να εκδικηθεί τους βασανιστές του. Ρόλος – κλειδί είναι αυτός της γυναίκας του, Πάτι Γουάλας, που προσπαθεί να τον βοηθήσει να επουλώσει τις πληγές που μένουν ανοιχτές ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.

6 Βασισμένο σε βιβλίο, το ψυχολογικό αυτό θρίλερ αφορά μία γυναίκα, που ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τα 20 τελευταία χρόνια της ζωής της, λόγω ενός ατυχήματος που της προκάλεσε αμνησία. Αρχίζει να χρησιμοποιεί ημερολόγια, ώστε να καταγράφει τις μνήμες της. Ταυτόχρονα αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τον άντρα της.

7 Ο Ρομέν είναι ένας αρρωστοφοβικός υποχόνδριος άνδρας που καθημερινά σπάει τα νεύρα του γιατρού του. Μία μέρα γνωρίζει τυχαία την Άννα αδελφή του γιατρού του. Η Άννα νομίζει ότι ο Ρομέν είναι ένας σκληρός βαλκάνιος επαναστάτης και ο Ρομέν προκειμένου να την κερδίσει δεν θα το αρνηθεί και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια απίστευτη περιπέτεια.

8 Βασισμένο στο βιβλίο του Ζοζέ Σαραμάγκου «Ο Ανθρωπος Αντίγραφο», το φιλμ είναι η ιστορία του Άνταμ, ενός καθηγητή που μια μέρα βλέποντας μια ταινία, θα δει έναν άντρα σε έναν μικρό ρόλο, που είναι ίδιος μ’ αυτόν. Ψάχνοντας θα ανακαλύψει ότι ζει στην ίδια πόλη με εκείνον και θα αποφασίσει να τον βρει. Η συνάντηση τους, θα αλλάξει την ζωή του και θα συνδέσει τις υπάρξεις τους, με έναν παράδοξο κι αδιευκρίνιστο τρόπο.

9 Ο Τζον έχει ένα μοναδικό χάρισμα: μπορεί να εισβάλει στις αναμνήσεις ενός ανθρώπου και να τις ξαναζήσει.Καλείται λοιπόν να εξιχνιάσει μια υπόθεση εισβάλοντας στη μνήμη ενός 16χρονού κοριτσιού. Τελικά πρόκειται για μια ψυχοπαθή ή ένα ακόμα θύμα;

10 Ένα ρομαντικό δράμα εποχής τοποθετημένο στη Γερμανία λίγο πριν το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μια παντρεμένη γυναίκα ερωτεύεται παράφορα τον υπάλληλο του συζύγου της και όταν ο πόλεμος τους χωρίζει, η υπόσχεση ενός μεγάλου έρωτα είναι το μόνο που τους απομένει. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Στέφαν Τσβάιχ, με πρωταγωνιστές τους Ρεμπέκα Χολ, Αλαν Ρίκμαν και ο Ρίτσαρντ Μάντεν (της τηλεοπτικής επιτυχίας «Game of thrones»).

11 Ο Ράσελ, κι ο μικρός του αδερφός, Ρόντνι, ζουν στο οικονομικά υποβαθμισμένο Ραστ Μπελτ και ονειρεύονται από μικρά παιδιά να αποδράσουν για μια καλύτερη ζωή. Μια σκληρή τροπή της τύχης, κι ο Ράσελ θα βρεθεί στη φυλακή, ενώ ο αδερφός του θα παρασυρθεί σε μια από τις πιο βίαιες κι αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις- ένα λάθος που θα του στοιχίσει ακριβά. Με την αποφυλάκιση του, ο Ράσελ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη δική του ελευθερία, ή την απονομή δικαιοσύνης για τον αδερφό του.

12 Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες, οι ιερείς Χουλιάν και Νίκολας εργάζονται ακούραστα βοηθώντας τους κατοίκους της περιοχής. Ο Νίκολας ακολουθεί τον Χουλιάν στην επίβλεψη της κατασκευής ενός νοσοκομείου μετά την αποτυχία ενός έργου που διεύθυνε. Βαθιά προβληματισμένος από τις πράξεις του, ο Νίκολας βρίσκει παρηγοριά στην Λουθιάνα, μια νεαρή, ελκυστική αλλά άθεη κοινωνική λειτουργό.

13 Ο Τομ Χάρτνι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αϊβαν Λοκ, ενός άντρα που μοιάζει να έχει μια τέλεια ζωή και την ιδανική οικογένεια. Μόνο που το βράδυ πριν από το ξημέρωμα μιας μεγάλης μέρας για την καριέρα του, ενώ οδηγεί προς το σπίτι του, δέχεται ένα τηλεφώνημα που είναι ικανό να δυναμιτίσει ολόκληρη την ύπαρξή του.

14 Εννιά χρόνια μετά το πρώτο «Sin City», η πόλη της αμαρτίας ζωντανεύει ξανά με την γνώριμη κομιξ αισθητική του. Η Εύα Γκριν είναι η νέα femme fatale δημότης της πόλης, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ σπάει την γοητευτική εικόνα του, ενώ ο Τζος Μπρόλιν βρίσκεται με τη σειρά του μες στα αίματα. Οι επιστροφές των Μπρους Γουίλις, Τζέσικα Άλμπα, Μίκι Ρουρκ και Ροζάριο Ντόσον κάνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα.

15 H ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο περασμένο φεστιβάλ της Βενετίας και αφηγείται την συνάντηση ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού, με έναν πρώην κατάδικο που προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή, όχι πάντα με επιτυχία. Ο νεαρός, (τον υποδύεται ο ο Τάι Σέρινταν του «Ενα Καλοκαίρι» και του «Δέντρου της Ζωής») και ο μεγαλύτερος άντρας θα ανακαλύψουν ο ένας στον άλλο τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από την δική τους ζωή και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να προχωρήσουν μπροστά.

16 BY MARTIN LAWRENCE WRITER/DIRECTOR OF HUGH GRANT IS IS THE THEREWRITE ο Ρέι Μάικλς, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, είναι ένας επιτυχημένος σεναριογράφος, που έχει κερδίσει το Όσκαρ Σεναρίου και ολόκληρη η αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου υποκλίνεται στα πόδια του. Δεκαπέντε χρόνια μετά η έμπνευσή του έχει στερέψει, τα χρήματά του έχουν τελειώσει και βρίσκεται αποτυχημένος και άνεργος. Έτσι αναγκάζεται να διδάξει δημιουργική γραφή σ’ ένα κολλέγιο στη Νέα Υόρκη. Χρησιμοποιώντας την περασμένη του φήμη για να εντυπωσιάσει τις φοιτήτριες, ερωτεύεται μια ανύπαντρη μητέρα – τη Μαρίζα Τομέι– που έχει αποφασίσει να συνεχίσει τις σπουδές της.

17 Ένας εκτελεστής προσλαμβάνεται από έναν αρχηγό της μαφίας. Για να ολοκληρώσει το χτύπημα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με μια σειρά από άλλους σκοτεινούς χαρακτήρες που έχει συγκεντρώσει ο μαφιόζος σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο. Ανάμεσα τους μια μυστηριώδης γυναίκα.

18 Α MOST WANTED MAN Τελευταία ταινία για τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, το «A Most Wanted Man», βασισμένο σε βιβλίο του Τζον Λε Καρέ, που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς σε σκηνοθεσία του Αντον Κόρμπιν. Ένας Τσετσένος Μουσουλμάνος, μεταναστεύει παράνομα στο Αμβούργο,όπου παγιδεύεται στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Με τους Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρέιτσελ ΜάκΑνταμς και Γουίλεμ Νταφόε.

19 Είναι διπολικός. Είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Είναι αγενής κι άξεστος. Προσπαθεί συνεχώς να χειραγωγεί τον κόσμο, και βρίσκεται σε μόνιμες παραισθήσεις. Είναι όμως και αστυνομικός με γυναίκα και παιδί, και πρέπει να εξασφαλίσει την πολυπόθητη προαγωγή του.

20 TRACERS Ένας ποδηλάτης (Τέιλορ Λότνερ, Twilight) μπλέκεται στα δίχτυα μιας βιαίας εγκληματικής συμμορίας όταν τον παρασύρει σε αυτή μια γοητευτική μυστηριώδης κοπέλα. Μια περιπέτεια γεμάτη δράση, έρωτα και parkour.

21 ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Η Έλενα και ο Αντόνιο είναι δυο νέοι που από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν ένιωσαν μια ακαταμάχητη έλξη. Παρότι δεν ταιριάζουν καθόλου σαν χαρακτήρες δεν μπορεί με τίποτα να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλο. Δεκατρία χρόνια αργότερα παντρεμένοι με παιδία οι διαφορές γίνονται ακόμα πιο εμφανείς αλλά μια μεγάλη αγάπη δεν μπορεί να τελειώσει έτσι απλά.

22 Με φόντο τη Νέα Υόρκη, ένα μικρό κορίτσι παρακολουθεί το επώδυνο διαζύγιο των γονιών της. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χένρι Τζέιμς.

23 Μια ταινία για τον ανταγωνισμό, τις θυσίες, τα όρια, την διαφθορά και όλα όσα συναντάει κανείς στον δρόμο για την επιτυχία. Κάποιοι αντέχουν κάποιοι άλλοι όχι. Αυτή είναι η ιστορία τους. Με πρωταγωνιστή τον Ricardo Darin. Από την εταιρία παραγωγής El Deseo του Pedro Almodovar.

24 Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτυ, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά. Η Κάτνις καταφέρνει να επιβιώσει στους 74 ους Αγώνες Πείνας και επιστρέφει νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες της Πάνεμ. Κατά την διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει, μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες. Παρόλα αυτά η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον Πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75 ους Αγώνες Πείνας, τους Αγώνες που θα αλλάξουν την Πανεμ για πάντα.

25 Ο Αχμάντ, επιστρέφει στο Παρίσι, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας στο Ιράν, για να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του. Η πρώην γυναίκα του Μαρί έχει σχέση με το Σαμίρ, του οποίου η γυναίκα βρίσκεται σε κώμα. Η σχέση της Μαρί με την κόρη της βρίσκεται σε ανεξέλεγκτη τροχιά, καθώς εκείνη πιστεύει ότι ευθύνεται η μητέρα της για την κωματώδη κατάσταση της άτυχης γυναίκας. Ο βραβευμένος με OSCAR® σκηνοθέτης για το «Ένας Χωρισμός», επιστρέφει με το αριστουργηματικό «Παρελθόν», που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών. Ένας γερασμένος, ξεροκέφαλος πατέρας, ταξιδεύει από τη Μοντάνα στη Νεμπράσκα, συντροφιά με τον αποξενωμένο γιο του, με σκοπό να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια λαχειοφόρο αγορά.

26 Η Φράνσις ζει στη Νέα Υόρκη,αλλά δεν έχει διαμέρισμα. Η Φράνσις βοηθάει σε μια ακαδημία χορού, αλλά δεν είναι χορεύτρια. Η Φράνσις έχει μια καλή φιλή, τη Σόφι,αλλά δε μιλάνε πια μεταξύ τους. Η Φράνσις ρίχνεται με ορμή στα όνειρα της, ακόμα κι όσο η πραγματικότητα της δείχνει να μη το κάνει. Η Φράνσις θέλει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει, αλλά ζει τη ζωή της με ασύδοτη χαρά κι ελαφρότητα. Στο απόγειο της καριέρας του, ο Κάρολος Ντίκενς, γνωρίζει μια νεότερη γυναίκα, και γίνεται η κρυφή ερωμένη του μέχρι το θάνατο του. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

27 Οι φίλοι του Τζον τον αποκαλούν “Don Jon”, λόγω της ικανότητας του να σαγηνεύει τις γυναίκες. Παρ’όλα αυτά, βρίσκει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Η Μπάρμπαρα είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που μεγάλωσε με ρομαντικές κομεντί, κι ονειρεύεται τη μέρα που θα βρει τον ιππότη της για να φύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Ενάντια στις πεποιθήσεις τους, οι δυό τους θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την πραγματικό έρωτα σ’ αυτή την απρόσμενη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ο πτέραρχος της αμερικανικής αεροπορίας, Μπιλ Μαρκς μαθαίνει ότι έχει λίγες μόνο ώρες στη διάθεση του να βρει ένα δολοφόνο, ανάμεσα στους επιβάτες μιας υπερατλαντικής πτήσης. Ένα ασταμάτητο κυνήγι ξεκίνα στα 40,000 πόδια, με τη ζωή διακοσίων επιβατών σε κίνδυνο.

28 Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης Τόμας, διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν εισβάλλει η Βάντα. Αρχικά, φαίνεται να είναι ό,τι απεχθάνεται ο Τόμας, αλλά την αφήνει να δοκιμάσει. Μένει έκπληκτος και μαγεμένος από τη μεταμόρφωση της- όχι απλά ταιριάζει απόλυτα, αλλά φαίνεται να έχει μελετήσει το έργο εξονυχιστικά, και γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας μεταφέρεται από την έλξη στην εμμονή. Ο Μάικλ είναι ένας έμπορος αλόγων, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Μια μέρα, ένας ευγενής του ζητά αποζημίωση επειδή πάτησε στη γη του. Του αφήνει δύο άλογα, κι έναν άνθρωπο για να τα φροντίσει, για να ανακαλύψει μετά ότι εκείνος χτυπήθηκε άγρια και τα ζώα του είναι ετοιμοθάνατα. Το δικαστήριο δε τον δικαιώνει,και όταν θα ανακατευτεί και η οικογένεια του, οργισμένος παραδίδεται σε μια ζωή εγκλήματος για να εκδικηθεί.

29 Ο Τζούλιαν, ένας έμπορος ναρκωτικών, που βασιλεύει στον υπόκοσμο της Μπανγκόκ, έχει αναλάβει υπό το στενό βλέμα της μητέρας του,να βρει και να σκοτώσει όποιον ευθύνεται για το θάνατο του αδερφού του. Δύο σαραντάρηδες να αναζητούν την «ωραία του σχολείου» τους. Οι φήμες λένε πως έχει γίνει μοναχή κάπου στην Ηλεία. Ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα η παλιά τους συμμαθήτρια έχει γίνει πρόσωπο του υποκόσμου. Σενάριο-Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σεϊτανίδης Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Ημελλος, Σμαράγδα Καρύδη

30 Ο Ριότα έχει κερδίσει ό,τι έχει στη ζωή του, με σκληρή δουλειά, και πιστεύει ότι μπορεί να αποκτήσει ότι επιθυμεί. Μια μέρα, δέχεται ενα απρόσμενο τηλεφώνημα από το νοσοκομείο. Ο 6χρονος γιος του, Κέιτα,δεν είναι δικός τους. Τους έδωσαν λάθος μωρό. Θα αναγκαστεί να πάρει μια απόφαση ζωής, που δεν έχει ιδέα όμως πως να το κάνει. Παρακολουθώντας την αφοσίωση της συζύγου του στον Κέιτα, και της άλλης οικογένειας που πήρε το παιδί του, αρχίζει να αναρωτιέται αν υπήρξε στ’ αλήθεια πατέρας όλα αυτά τα χρόνια... Ένα ψυχρό απόγευμα του Μάρτη, ο Μπάρμπου τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα και χτυπάει ένα παιδί. Το αγόρι πεθαίνει και ο Μπαρμπού έρχεται αντιμέτωπος με κάθειρξη δεκαπέντε ετών. Η μεγαλοαστή μητέρα του Κορνήλια αποφασίζει να παρέμβει. Ξεκινάει τον αγώνα της ελπίζοντας ότι θα πείσει τους μάρτυρες να δώσουν ψευδείς μαρτυρίες. Πιστεύει ότι ακόμη και οι γονείς του νεκρού παιδιού θα πειστούν, αν τα χρήματα είναι αρκετά.

31 Η αμερικανική κυβέρνηση στρατολογεί το Ματσέτε, ώστε να ταξιδέψει στο Μεξικό, και να σταματήσει έναν έμπορο όπλων από το να εκτοξεύσει ένα πανίσχυρο όπλο στο διάστημα. Ξεχάστε την αγάπη. Δύο μέρη, οχτώ κεφάλαια στην ιστορία της Τζο, που έχει διαγνώσει τον εαυτό της ως νυμφομανή. Ο Σέλιγκμαν, τη βρίσκει άγρια χτυπημένη στο δρόμο, κι όσο τη φροντίζει εκείνη του διηγείται την ιστορία της ζωής της, από τη γέννηση της, μέχρι σήμερα στα 50 της.


Κατέβασμα ppt "ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. 1962. Ο Τσέστερ,και η σύζυγος του Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο,που."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google