Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ)  Φέρνει στην Ελλάδα το Modular Ethanol Production.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ)  Φέρνει στην Ελλάδα το Modular Ethanol Production."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ)  Φέρνει στην Ελλάδα το Modular Ethanol Production System (MEPS), ένα ανεξάρτητο, πλήρως αυτόματο σύστημα παραγωγής αιθανόλης που είναι προ-κατασκευασμένο και μπορεί να σταλεί και να τοποθετηθεί οπουδήποτε στον κόσμο.  CAL WEST ENERGY  3465 American River Dr. Sacramento Ca. 95864  www.calwestinv.com E-mail: calwestinv@aol.com www.calwestinv.comcalwestinv@aol.comwww.calwestinv.comcalwestinv@aol.com

2 Modular Ethanol Production System MEPS

3 Κεντρικά Γραφεία Welcome, MN

4 Αυτοματισμοί για την Βιομηχανία Ζωοτροφών

5 Παραδομένα Έργα

6 Εξειδικευμένοι Πινάκες Control

7 Easy Energy Systems είναι συνεργαζόμενη εταιρία της Easy Automation Inc., η οποία, προμηθεύει Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς εδώ και αρκετά χρόνια σε χιλιάδες πελάτες όπου και εμφανίζονται στον χάρτη.

8 Το Μέλλον μας — Ο Κόσμος

9 Πλεονεκτήματα του Συστήματος Modular  Επεκτάσιμο  Αυτόματο  Κοντά στην Α’ Υλη  Προσιτή Τιμή  Εναλλακτικές Α’ Ύλες

10 Εναλλακτικές Α’ Ύλες  Καλαμπόκι  Σακχαρότευτλα  Γλυκός Σόργος  Switch grass - Γρασίδι  Σανός  Εφημερίδες  Αγκινάρες  Ξυλεία

11 Εργοστάσιο για 1 εκ. Γαλόνια

12 MEPS

13 MEPS

14 MEPS

15 MEPS

16 MEPS

17 MEPS

18 MEPS

19 MEPS

20 Πλήρως Αυτόματο  Αυτόνομο και πλήρως Αυτοματοποιημένο Σύστημα Παραγωγής  Είναι το μυστικό που επιτρέπει  Εργοστάσια Αιθανόλης Μικρής Κλίμακας να είναι Οικονομικά και Βιώσιμα.  Το κρύωμα και το ζέσταμα ελέγχονται αυτόματα.  Οι βαλβίδες ελέγχου και ψύξης και υλικής ροής είναι πλήρως αυτόματες.  Η ψύξη, η ζύμωση, και οι διαδικασίες απόσταξης εκτελούνται 24/7.  Τα αυτόματα συστήματα ξεπλένουν και καθαρίζουν τις δεξαμενές και τις γραμμές σε κάθε βάρδια.  Εκτελούνται πολλοί αυτόματοι έλεγχοι ασφάλειας.  Καταγράφει συνεχώς στοιχεία και αρχεία.  Συχνές εκθέσεις (reports) είναι διαθέσιμες για να επιτρέπουν τον έλεγχο, τη λειτουργία και την αποδοτικότητα του συστήματος.  Προαιρετικά: Το σύστημα μπορεί να στηθεί για να είναι πλήρως τηλεχειριζόμενο και ελεγχόμενο.

21 Χτίζοντας το Σύστημα  Μπορείτε να αρχίσετε αγοράζοντας το σύστημα του 1 εκατομμύριου γαλονιών τον χρόνο ή των 2 με ένα κοινό σύστημα ελέγχου. Όταν όμως νοιώσετε άνετα με τα οικονομικά και τη λειτουργία του συστήματος, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή  με επιπλέον Συστήματα των 5, 10, 20 εκατομμύριων γαλονιών τον χρόνο, η οποιουδήποτε άλλου μεγέθους εργοστάσιο.

22 Ασφαλέστερη Λειτουργία  Επειδή η διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της αιθανόλης δεν χρησιμοποιεί υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή πίεση όπως γίνεται στις περισσότερες εγκαταστάσεις, έτσι η ασφάλεια του ολόκληρου συστήματος βελτιώνεται κατά πολύ. Όλοι οι σωλήνες και τα υδραυλικά βρίσκονται κάτω από τη μετακινούμενη κεντρική διάβαση πεζών, όπου τρέχει στο πλήρες μήκος του κοντέινερ.

23 Μειωμένη πιθανότητα πεπαλαιωμένης Τεχνολογίας  Η τεχνολογία της παραγωγής της αιθανόλης αλλάζει συνεχώς και βελτιώνεται. Με την οικοδόμηση του συστήματος ως μορφωματική μονάδα, κάθε τμήμα της διαδικασίας παραγωγής αιθανόλης περιλαμβάνεται μέσα στο λοβό του. Εάν η τεχνολογία αλλάξει και η διαδικασία ξεπεραστεί, απλά αφαιρούμε τον ξεπερασμένο λοβό και τον αντικαθιστούμε με έναν νέο λοβό νέας τεχνολογίας.

24 Ένας καλός περιβαλλοντικός διαχειριστής  Δεδομένου ότι η αιθανόλη παράγεται χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτή των παραδοσιακών εγκαταστάσεων, ο ατμός που εκπέμπεται στον αέρα αποβάλλεται. Τα «καλά» μέσα στις τροφές δεν βράζονται στον αέρα προκαλώντας για επιβλαβή αέρια. Κανένα απόβλητο αποχέτευσης δεν καταλήγει σε οποιοδήποτε ρεύμα ή ποταμό. Καμία μαζική ποσότητα νερού δεν βράζεται και έτσι δεν παράγεται ατμός. Το νερό που χρησιμοποιείται για να ζεστάνει μια παραγωγική φάση χρησιμοποιείται ως ήδη προθερμασμένο νερό για την επόμενη παραγωγική φάση, και έτσι μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τη χρήση νερού

25 Γρήγορη και Ε ύκολη Ε γκατάσταση  Ολόκληρο το σύστημα χτίζεται στο εργοστάσιό μας και αποστέλλεται προ-συνδεδεμένο με τα καλώδια και με τις παροχές στις εγκαταστάσεις σας οπουδήποτε στον κόσμο.  Ο κάθε λοβός περιλαμβάνεται μέσα σε ένα μορφωματικό μέγεθος εμπορευματοκιβωτίου πλαισίου (κοντέινερ), που μπορεί να τοποθετηθεί με μεγάλο περονοφόρο όχημα, το σύστημα είναι σχεδιασμένο να τοποθετηθεί για μεταφορά πάνω σε μια κοινή Νταλίκα-Τρέιλερ.  Θέτουμε απλά το σύστημα σε λειτουργία, συνδέουμε τους λοβούς μαζί με το σύστημα συζεύξεών μας, καθοδηγούμε την πηγή βιομαζών στην μονάδα - και ανοίγουμε το σύστημα.

26 Κυτταρινική Π αραγωγή Α ιθανόλης  EES και CWE είναι μια κοινοπραξία με διαφορετικές ερευνητικές επιχειρήσεις στην βιομηχανία και στην βιοτεχνολογία, κορυφαίες για να δημιουργήσουν τη διαφορετική ιδιόκτητη κυτταρινική επεξεργασία «λοβών» και να την προσθέσουν στην μονάδα MEPS, η κυτταρινική αιθανόλη πρόκειται να είναι η παραγωγή αιθανόλης δεύτερης γενεάς χρησιμοποιώντας τα απόβλητα των αγροτικών προϊόντων, όπως το καλαμπόκι, ο σανός, το άλφα άλφα, switchgrass, το πριονίδι από ξύλο και άλλα αγροτικά απόβλητα, οι ΗΠΑ οδηγούν προς αυτήν την τεχνολογία με επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων στην έρευνα.


Κατέβασμα ppt "PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) PACIFIC RENEW ENERGY HELLAS A.E. (ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ)  Φέρνει στην Ελλάδα το Modular Ethanol Production."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google