Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

M. Chenfeld Δημιουργικός παιδαγωγός, είναι το άτομο που είναι ανοικτό, ευέλικτο, πρόθυμο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και να ρισκάρει την αποτυχία,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "M. Chenfeld Δημιουργικός παιδαγωγός, είναι το άτομο που είναι ανοικτό, ευέλικτο, πρόθυμο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και να ρισκάρει την αποτυχία,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 M. Chenfeld Δημιουργικός παιδαγωγός, είναι το άτομο που είναι ανοικτό, ευέλικτο, πρόθυμο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και να ρισκάρει την αποτυχία, έντιμο και ευαίσθητο πρός τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, και ανοικτό σε νέες εμπειρίες.

2 Hymes,J.L Teaching the child under six
Τα μικρά παιδιά είναι πολύ κινητικά. Τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να παραμείνουν ήσυχα. Τα μικρά παιδιά είναι ντροπαλά. Τα μικρά παιδιά είναι πολύ εγωκεντρικά. Θέλουν να νοιώθουν περήφανα, μεγάλα και σπουδαία. Έχουν τον προσωπικό τους κόσμο ονείρων

3 Τα μικρά παιδιά είναι αξιαγάπητα.
Τα μικρά παιδιά είναι αρχάριοι. Τα μικρά παιδιά διψούν για ερεθίσματα. Τα μικρά παιδιά είναι πρακτικά στη σκέψη Τα μικρά παιδιά συναινούν. Τα μικρά παιδιά είναι αναλφάβητα.

4 Τέσσερεις σημαντικοί λόγοι για την ύπαρξη μουσικής στην τάξη (Van der Linde)
Πνευματική ικανότητα και νόηση. Γνώση του φυσικού εαυτού. Συναισθηματική ανάπτυξη. Ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

5


Κατέβασμα ppt "M. Chenfeld Δημιουργικός παιδαγωγός, είναι το άτομο που είναι ανοικτό, ευέλικτο, πρόθυμο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και να ρισκάρει την αποτυχία,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google