Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Το κύκλωμα αυτό αποτελείται: Από μια πηγή Ε ένα αμπερόμετρο Α, ένα καταναλωτή Κ, και ένα βολτόμετρο V.

2 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Βρίσκω τα όργανα και τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιήσω. Για τη πηγή Ε, το τροφοδοτικό GP- 4303D Για το αμπερόμετρο Α, ένα πολύμετρο FLUKE 179. Για το καταναλωτή Κ, ένα λαμπάκι πυρακτώσεως και για το βολτόμετρο V ένα άλλο πολύμετρο FLUKE 179.

3 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Ξεκινώ από το + της πηγής και πηγαίνω στο + του αμπερομέτρου. Βάζω λοιπόν το ένα άκρο ενός καλωδίου στο + του τροφοδοτικού και το άλλο άκρο, στο + του αμπερομέτρου

4 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Μετά, από το - του αμπερομέτρου πηγαίνω στο ένα άκρο του καταναλωτή. Βάζω λοιπόν το ένα άκρο άλλου καλωδίου στο - του αμπερομέτρου και το άλλο άκρο, στο ένα άκρο του λαμπακιού

5 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Στη συνέχεια, από το άλλο άκρο του καταναλωτή επιστρέφω στο - της πηγής. Βάζω λοιπόν το ένα άκρο, άλλου καλωδίου, στο άλλο άκρο του λαμπακιού και το άλλο άκρο του καλωδίου στο - του τροφοδοτικού.

6 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Συνδέω τώρα το + του βολτομέτρου στο άκρο του καταναλωτή που είναι πιο κοντά στο + της πηγής. Βάζω λοιπόν το ένα άκρο του καλωδίου, στο + του βολτομέτρου και το άλλο άκρο του καλωδίου στο άκρο του λαμπακιού που είναι πιο κοντά στο + του τροφοδοτικού.

7 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Τέλος συνδέω το - του βολτομέτρου στο άλλο άκρο του καταναλωτή. Βάζω λοιπόν το ένα άκρο ενός καλωδίου, στο - του βολτομέτρου και το άλλο άκρο, στο άλλο άκρο του λαμπακιού.

8 Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο
Χωρίς λόγια


Κατέβασμα ppt "Πώς φτιάχνω ένα κύκλωμα στον πάγκο"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google