Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

A Virtual Tour of London

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "A Virtual Tour of London"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 A Virtual Tour of London
Ερευνητική Εργασία Α΄ Τάξης Σχολ. Έτος: 3ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

2 Ο τίτλος της εργασίας μας είναι A virtual tour of London, δηλαδή εικονική περιήγηση του Λονδίνου.
Εικονική γιατί χρησιμοποιήσαμε ψηφιακά μέσα για να εξερευνήσουμε την πόλη αυτή. Συγκεκριμένα φτιάξαμε:

3 Τα έργα μας Ιστοσελίδα Ιστολόγιο Προβολή παρουσίασης 1 3

4 Ιστοσελίδα

5 Για την κατασκευή του site χρησιμοποιήσαμε το wixsites, γιατί είναι ένα δωρεάν εργαλείο και επίσης γιατί είναι εύκολο στη χρήση του. Χρειάζεται εγγραφή η οποία γίνεται μέσα από ένα λογαριασμό . Την ιστοσελίδα κατασκεύασαν και χειρίζονται οι: Δάφνη Πολέμη, Ευφραίμ Σιούσιουρας και Λάμπρος Μηλιαράκης.

6 Καταρχήν, σχεδιάσαμε το site στην τάξη και μετά ηλεκτρονικά.
Στη συνέχεια προσθέσαμε τα tabs σε συνεννόηση με όλη την ομάδα. Το λογότυπο το έφτιαξε ο Κων/νος Κολώνης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Photoshop. Στη συνέχεια όλη η ομάδα δούλεψε στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου αλλά και στο σπίτι για να συγκεντρωθεί το υλικό, δηλαδή οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες. Ακόμα προστέθηκε widget με χάρτες.

7 Ιστολόγιο

8 Το ιστολόγιο είναι το ημερολόγιο του προγράμματος
Το ιστολόγιο είναι το ημερολόγιο του προγράμματος. Περιέχει όλες τις εργασίες που έγιναν μέσα στην τάξη σε χρονολογική σειρά και φωτογραφίες από τις εργασίες αυτές. Για το blog συνεργάστηκαν οι Παναγιώτης Ευαγγέλου και Κων/νος Γεωργάρας. Ονομάζεται Our tour of London γιατί δεν έχει πληροφορίες για το Λονδίνο αλλά μόνο στοιχεία για την ομάδα μας. Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το blogger της Google το οποίο είναι ένα δωρεάν εργαλείο και χρειάζεται απλώς ένα λογαριασμό gmail. Στο ιστολόγιο χρησιμοποιήσαμε μια παραλλαγή από το λογότυπο που έφτιαξε ο Κων/νος Κολώνης.

9 Στοιχεία και φωτογραφίες από σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου.
To powerpoint είναι εργασία των: Ζαχαρίου Χρήστου, Γεωργιάδη Βασίλη, Τσιμναδή Ευαγγελίας και Κουβούση Αίγισθου. Θα το βρείτε στο ιστολόγιό μας σε μορφή pdf. Προβολή παρουσίασης

10 Ερευνητική Εργασία Μελετήσαμε τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της πόλης. Είδαμε τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Χρησιμοποιήσαμε την Αγγλική Γλώσσα για την έρευνα στο διαδίκτυο, για την επιλογή των πληροφοριών και για την παραγωγή των κειμένων μας. Αναπτύξαμε συνεργατικές δεξιότητες. Αναπτύξαμε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Αποκτήσαμε δεξιότητες κατασκευής και επεξεργασίας ιστοσελίδας. Αναπτύξαμε αυτονομία στο εργαστήριο Η/Υ.

11 Η ομάδα μας Σταυρίνα Βαλτινού Κωνσταντίνος Γεωργάρας
Βασίλειος Γεωργιάδης Παναγιώτης Ευαγγέλου Χρήστος Ζαχαρίου Εμμανουήλ Κασωτάκης Κωνσταντίνος Κολώνης Αίγισθος Κουβούσης Λάμπρος Μηλιαράκης Ευγενία Παπαδοπούλου Δήμητρα Παππά Δανιήλ Πικιλίδης Δάφνη Πολέμη Ευφραίμ Σιούσιουρας Κυριάκος Στεργιούλης Χριστίνα Τσελέντη Ευαγγελία Τσιμναδή Διονύσιος Τσίπος Πολυξένη Χαμηλοθώρη Χρίστος Χρηστίδης Η ομάδα μας

12 Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας!


Κατέβασμα ppt "A Virtual Tour of London"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google