Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11
Οργανωτικές κατευθύνσεις για τον συντονισμό των Τμημάτων Παρελάσεως της 28ης Οκτωβρίου Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11

2 Κύριοι συνάδελφοι Έχοντας υπόψη το πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και με σκοπό τον πανηγυρικό εορτασμό και την άψογη εμφάνιση των Τμημάτων Παρελάσεως, δίνονται οι παρακάτω οδηγίες που αφορούν τη συγκρότηση και προετοιμασία των Μαθητικών Τμημάτων και παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή τους.

3 ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Κάθε Σχολείο, θα παρελάσει με έναν (1) σημαιοφόρο, πέντε (5) παραστάτες και δύο (2) τμήματα, ένα κοριτσιών (1ο) και ένα αγοριών (2ο) σε τριάδες. Τα σχολεία και των δυο βαθμίδων Εκπαίδευσης θα συγκροτήσουν ένα (1) τμήμα κοριτσιών με τριάντα μαθήτριες (3χ10=30) και ένα (1) τμήμα αγοριών με τριάντα μαθητές (3χ10=30), δύο (2) διμοιρίτες, σημαιοφόρο και πέντε (5) παραστάτες, σύνολο εξήντα οκτώ (68) μαθητές.

4 Κάθε Σχολείο δείχνει τον τίτλο του (π. χ
Κάθε Σχολείο δείχνει τον τίτλο του (π.χ. 1ο Γυμνάσιο) με λευκή πάνινη ταινία πάχους 15 εκατ., την οποία θα φέρει ο πρώτος δεξιά παραστάτης της ΣΗΜΑΙΑΣ, πάνω από τον δεξιό ώμο και προς την αριστερή πλευρά. Οι φάλαγγες θα απέχουν μεταξύ τους είκοσι πέντε (25) μέτρα. Οι διμοιρίτες θα απέχουν τέσσερα (4) μέτρα από την ΣΗΜΑΙΑ και δύο (2) μέτρα από την διμοιρία.

5 ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ο σημαιοφόρος στηρίζει το κοντάρι στο αριστερό μέρος της λεκάνης. Κρατά το κοντάρι με το αριστερό χέρι, έτσι ώστε η παλάμη να βλέπει προς το πρόσωπό του ενώ το δεξί χέρι αιωρείται κανονικά.

6 Οι υπόλοιποι μαθητές –τριες θα πρέπει να έχουν και τα δύο χέρια ελεύθερα, τα οποία αιωρούνται έως το ύψος του ώμου. Υπεύθυνοι για την προετοιμασία των μαθητών - τριών είναι οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Καθηγητών – Δασκάλων.

7 συνοδεύουν τους μαθητές στο τέλος και
Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, ένας για κάθε Σχολείο συνοδεύουν τους μαθητές στο τέλος και αριστερά των τμημάτων του Σχολείου τους, σε όλη τη διαδρομή της παρέλασης.

8 Χ Ω Ρ Ο Σ Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η Σ Τα τμήματα θα συγκεντρωθούν με ευθύνη των συνοδών στην οδό Υψηλάντη, στο ύψος του Δημοτικού Θεάτρου στις π.μ. Έναρξη παρέλασης : μ.μ. Αφετηρία παρέλασης : Η οδός Υψηλάντη στο ύψος του Δημοτικού Θεάτρου. Διαδρομή παρέλασης :Υψηλάντη – Πλατεία Ελευθερίας – Ρήγα Φεραίου – Πλατεία Πάρκου (αριστερά) – Καποδιστρίου – Λεωνίδου. Τέλος παρέλασης : ΛΕΩΝΙΔΟΥ και ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ.

9 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΙΣΗ - ΖΥΓΙΣΗ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ (2) ΔΙΜΟΙΡΙΤΕΣ (επιλογή) Η ΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΗΣ - ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΄΄Η ΒΑΡΚΑ΄΄ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΄΄ΤΟ ΒΗΜΑ ΄΄ Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΨΗΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ Κ.Φ.Α.

10

11 Ό Χ Ι Υ Π Ε Ρ Β Ο Λ Ε Σ

12 ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ
Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ


Κατέβασμα ppt "Εισηγητής: Τσαδήμας Χρήστος Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google