Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ
ΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας Στ Σχ.Έτος Υπεύθυνη δασκάλα: Δημητριάδου Σοφία

2 Μια φορά κι έναν καιρό σ΄ένα διαδικτυακό βουνό οι θεοί όλη μέρα γλεντούσαν γιατί στο διαδίκτυο καλοπερνούσαν !

3 Ο Δίας των θεών ο αρχηγός, δεν ήταν όμως και τόσο σοφός, έδωσε στην Ήρα του κινητού του τον κωδικό και έπαθε μεγάλο κακό! Η Ήρα η ζηλιάρα, που ήταν και πολύ γκρινιάρα, μπήκε αμέσως στις επαφές για να βρει τις φίλες του τις ηλεκτρονικές!

4 Η Αφροδίτη , κουκλάρα πραγματική,
φωτογραφίες ανέβαζε κάθε στιγμή! Ο Δίας όμως είχε νεύρα πολλά και πετούσε κεραυνούς από ψηλά! Ο Ερμής βαριότανε πολύ γιατί κάθε ώρα και στιγμή, με φεύγαν τα μηνύματα κι αυτός χάζευε τα σύννεφα!

5 Ο Ποσειδώνας , ο τρομερός,
όλη μέρα στο διαδίκτυο κι αυτός είχε τόσο εθιστεί που οι τρικυμίες είχαν ξεχαστεί! Η Δήμητρα , μάλωνε την Περσεφόνη, γιατί κρυφά και μόνη, έδωσε στον Πλούτωνα προσωπικά στοιχεία και τη βρήκε μεγάλη δυστυχία!

6 Ο Απόλλωνας , δεν έπαιζε τη λύρα,
γιατί στο youtube άκουγε την Καλομοίρα. Η Άρτεμις μαζί του θύμωσε και το κινητό του κλείδωσε! Η θεά της σοφίας , η Αθηνά, δεν κρατούσε βιβλία πια γιατί τις πληροφορίες που αναζητούσε από το διαδίκτυο τις αντλούσε!

7 Ο Ήφαιστος , ο κουτσός, τι να κάνει και αυτός; Με του Απόλλωνα τη φωτογραφία προσπαθούσε να ξεγελάσει την Εστία! Ο Άρης ,δεν κατέβαινε για πόλεμο στη γη γιατί παιχνίδια έπαιζε στον υπολογιστή ! Τι χαρά μεγάλη για τους θνητούς γλίτωσαν από τους πολέμους τους φριχτούς!

8 Έτσι νομίζουμε ότι θα ήταν οι θεοί αν το διαδίκτυο τότε είχε εφευρεθεί !

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18


Κατέβασμα ppt "ΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google