Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αγγελίνα Χατζηκωσταντή

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αγγελίνα Χατζηκωσταντή"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αγγελίνα Χατζηκωσταντή
Οι 5 φίλοι BAKERY Ομάδα: Ο ΦΟΥΡΝΟΣ Βάλια Ξηρουχάκη Παναγιώτης Κρητικός Χρήστος Συρσελούδης Βαλεντίνα Ντόρος Αγγελίνα Χατζηκωσταντή

2 Περιεχόμενα Παραγωγικοί συντελεστές Έδαφος Εργασία Κεφάλαιο
Επιχειρηματικότητα

3 Παραγωγικοί συντελεστές
Οι παραγωγικοί συντελεστές ονομάζονται αλλιώς και οικονομικοί πόροι. Οι παραγωγικοί συντελεστές είναι τέσσερις. Οι παραγωγικοί συντελεστές είναι όλα τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών. Για να πετύχει μία επιχείρηση πρέπει να έχει εφαρμόσει τον καθένα από τους τέσσερις παραγωγικούς συντελεστές.

4 Οι τέσσερις παραγωγικοί συντελεστές
ΕΔΑΦΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

5 Έδαφος Από τη γεωργική μας έκταση παράγουμε συρτάρι, καλαμπόκι, αλεύρι κλπ. Αυτά είναι τα γεωργικά μας προϊόντα που τα χρησιμοποιούμε στη δημιουργία ψωμιού ή και άλλων τροφίμων.

6 Εργασία Ο γεωργός οργώνει τα χωράφια και βγάζει το σιτάρι, ο μυλωνάς παίρνει το σιτάρι και το κάνει αλεύρι αλέθοντάς το, οι μεταφορείς που το μέταφερουν από τον μυλωνά προς τον φούρνο, ο φούρναρης που επεξεργάζεται το αλεύρι και με αυτό παράγει το ψωμί του και ο πωλητής που πουλάει τα προϊόντα στους πελάτες.

7 Κεφάλαιο Το κεφάλαιό μας είναι όλα τα παραγωγικά μας μέσα όπως είναι ο φούρνος για το ψήσιμο του ψωμιού, οι πλάστες για το άνοιγμα της ζύμης για τη δημιουργία ψωμιού, οι δίσκοι για την τοποθέτηση των ωμών ζυμωμένων κουλουριών στον φούρνο, τα σακουλάκια ως συσκευασία στα οποία μέσα θα μπαίνουν τα μικρά κουλουράκια για την παράδοσης τους στους πελάτες και τα ράφια που είναι για την τοποθέτηση των ψωμιών.

8 Επιχειρηματικότητα Η επιχειρηματικότητα είναι το σύνολο όλων των οικονομικών πόρων. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάζονται για να πετύχει η επιχείρηση. Για παράδειγμα στην δικιά μας επιχείρηση οι άνθρωποι είναι όλοι οι εργαζόμενοι, ο φούρναρης, ο πωλητής και ο καθένας από αυτούς που βοηθάει στο πόστο του για να πετύχει το συνολικό μας αποτέλεσμα. Βασικός στόχος μιας επιχείρησης είναι να βγάλει κέρδος.

9 ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΗ
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας! Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΜΑΔΑ 3: ΒΑΛΙΑ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΣΕΛΟΥΔΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΝΤΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΗ


Κατέβασμα ppt "Αγγελίνα Χατζηκωσταντή"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google