Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

2 ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Νευρική ανορεξία - Νευρική Βουλιμία Τι είναι;
Η ανορεξία είναι μια ασθένεια που δεν προκαλείται από κανένα ιό ή μικρόβιο αλλά από το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό! Η ολοκληρωμένη ονομασία της είναι νευρική ανορεξία.

3 ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Νευρική ανορεξία-Νευρική Βουλιμία
Το υπερβολικό αδύνατο πρότυπο που προβάλετε ως υγιές είναι υπεύθυνο για πολλούς θανάτους νέων, συνήθως κοριτσιών ιδίως με αυτών που ασχολούνται με το χώρο της μόδας. Μία πάθηση που επί το πλείστον είναι ψυχολογική αλλά καταλήγει να νοσεί και το σώμα. Μοντέλα που φορούν νούμερο μηδέν έχουν καταντήσει τα σημερινά μας πρότυπα. Όταν οι μόδιστροι οι οποίοι επιβάλουν νούμερα παιδικά σε γυναίκες και επιλέγουν τα μοντέλα τους με βάση τα κατώτατα κιλά, προωθούν αυτό το άρρωστο πρότυπο.

4 ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Νευρική ανορεξία-Νευρική Βουλιμία (Videos)

5 ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Καρκίνος του Μαστού.
Η μόδα συμμετέχει στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

6 Λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του ο Ανατόλ Φρανς είχε πει:
« Αν ήταν δυνατόν εκατό χρόνια μετά το θάνατο μου να διαλέξω ένα βιβλίο, θα προτιμούσα να διάλεγα ένα περιοδικό μόδας για να δω πώς ντύνονται οι γυναίκες. Γιατί αυτό ακριβώς το ντύσιμο των γυναικών θα μου πει περισσότερα πράγματα για την κοινωνία από όσα θα μου έλεγαν όλοι οι φιλόσοφοι και θεολόγοι ».

7 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι . Η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Punk και άλλοι.

8 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι . EMO

9 PUNK Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι .

10 Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ALL STAR Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι . Ένα διαχρονικό παπούτσι που μετράει σχεδόν 100 χρόνια ζωής. Ενέπνευσε καλλιτέχνες, έγινε σύμβολο αντί-κουλτούρας και επανάστασης, ενώ σήμερα έχει καταφέρει να είναι παρόν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

11 Η <<ΖΗΤΗΣΗ>>ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑΣ
Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι . Η μόδα αποθεώνει το χρώμα του διαβόλου κοκκινομάλλες στο χώρο του modeling είναι σπάνιας ομορφιάς είτε τα μαλλιά τους είναι φυσικά, είτε βαμμένα. Και ενώ πολλές από αυτές επιστρέφουν σε καστανές, ξανθές ή σκούρες αποχρώσεις, το κόκκινο είναι αυτό που τις χαρακτήρισε και αυτό που τις έβγαλε από την αφάνεια και τις ανέδειξε.

12 ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ
Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι . Ιδού η νέα μόδα των αντρών: τα ψηλοτάκουνα. Δεν θυμίζουν σε τίποτε τις πλατφόρμες των glam rock stars, ούτε όμως και τα τακούνια των Drug Queens. Μετά την χαλάουα και το eye-liner,να άλλη μια αφορμή για συζητήσεις.

13 Εκτός από το να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών για τις διάφορες ασθένειες που τις πλήττουν, η μόδα εστιάζει την προσοχή της και στους νέους ώστε να δημιουργήσει νέες τάσεις και καινούριες ομάδες ανθρώπων. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων τέτοιες ομάδες αποτέλεσαν οι Emo , οι Trendy , οι Punk και άλλοι .

14 Για το τέλος η ομάδα των Αναποφάσιστων θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την προσοχή σας και να σας κινητοποιήσει να στηρίξετε σημαντικές εκστρατείες.Γι αυτό THINK PINK…

15 ΤΕΛΟΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗ – ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΕΛΑΙΔΩΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΦΑΒΙΟΥ


Κατέβασμα ppt "ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google