Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

European Incubator for Business Ideas (EIBI)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "European Incubator for Business Ideas (EIBI)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ(1 από 2) Η Οργανική Δομή συμπεριλαμβάνει: Τις διαδρομές μέσω των οποίων η επικοινωνία περνά μέσα από την επιχείρηση Ποιος έχει εξουσία και ευθύνη στο πλαίσιο της επιχείρησης Ρόλοι και οι τίτλοι των ανθρώπων μέσα στην επιχείρηση Τους ανθρώπους για τους οποίους είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι και εκείνοι για τους οποίους είναι υπεύθυνοι Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.

2 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (2 από 2) Τύποι Δομής: Επίπεδη Δομή: Έχει λίγα στρώματα στην ιεραρχία, έναν ευρύ πυθμένα και μια απαλή κλίση στην κορυφή. Υψηλή Δομή: Έχει πολλά στρώματα στην ιεραρχία. Επειδή υπάρχουν πολλά στρώματα, η αλυσίδα εντολής είναι μεγαλύτερη. Δομή Μήτρας: Είναι όπου η επιχείρηση οργανώνεται από την εργασία. Επιχειρηματική Δομή: Συχνά εντοπίζεται όταν οι επιχειρήσεις λειτουργούν σε ανταγωνιστικές αγορές και ειδικά όταν χρειάζονται ταχείες αποφάσεις. Επιπρόσθετοι τρόποι Δομής : Ανά λειτουργία, Ανά προϊόν / δραστηριότητα, Ανά περιοχή, Ανά πελάτη, Με διαδικασία. Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.

3 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (1 από 2) Οι επιχειρήσεις πρέπει να εξετάσουν τις μελλοντικές ανάγκες εργασίας. Ο ρόλος του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι να διαχειρίζεται τους ανθρώπους που εργάζονται και εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν μέσα στην επιχείρηση. Κατά το σχεδιασμό της εργαζομένων, τα διοικητικά στελέχη πρέπει να γνωρίζουν: Προβλέψεις πωλήσεων τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο Στοιχεία κύκλου εργασιών υπαλλήλων Προβλεπόμενο Μισθολογικό Επίπεδο Τεχνολογικές εξελίξεις Αλλαγές στη Νομοθεσία που έχουν επίδραση στην εργασία Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.

4 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (2 από 2) Διαχείριση Απόδοσης Εργαζομένων – Ο Κύκλος Ο Κύκλος Συμπεριλαμβάνει Σχεδιασμό, Έλεγχο και Επαναδιατύπωση Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να επανεξετάσετε τις συνολικές προσδοκίες. Στη συνέχεια, αναπτύσσετε ένα σχέδιο απόδοσης που κατευθύνει τις προσπάθειες του εργαζομένου προς επίτευξη αποτελεσμάτων. Οι στόχοι συζητούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων Στο τέλος της περιόδου, εξετάζετε την απόδοση του υπαλλήλου σε σχέση με τους αναμενόμενους στόχους. Μαζί, καθορίζετε νέους στόχους για την επόμενη περίοδο. Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.

5 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ(1 από 2) Η επικοινωνία είναι η διαδικασία ανταλλαγής πληροφοριών ή ιδεών μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων ή ομάδων. Εσωτερική Επικοινωνία: Ανταλλαγή πληροφοριών που λαμβάνει χώρα σε έναν οργανισμό (π.χ. σε συνεδριάσεις των τμημάτων, σε συνεδριάσεις ενημέρωσης ομάδων και σε σημειώματα στο προσωπικό). Εξωτερική Επικοινωνία: Ανταλλαγή πληροφοριών που πραγματοποιείται με άτομα, ομάδες και οργανισμούς εκτός της επιχείρησης (π.χ. μέσω διαφημιστικού υλικού, τηλεφωνικών κλήσεων προς προμηθευτές και επιστολών προς πελάτες). Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.

6 European Incubator for Business Ideas (EIBI)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (2 από 2) Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι πιο αποτελεσματική επειδή: Εξασφαλίζει ότι κάθε επικοινωνία έχει κατανοηθεί πλήρως Αποτελεί ζωτικό στοιχείο της δημοκρατικής διαχείρισης, της αποτελεσματικής ανάθεσης, της ενδυνάμωσης και της ομαδικής εργασίας. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας: Επίσημη Επικοινωνία: Καθιερωμένες και συμφωνημένες διαδικασίες Ανεπίσημη Επικοινωνία: Κανάλια τα οποία δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένα Ésta es otra opción para una diapositiva Información general.


Κατέβασμα ppt "European Incubator for Business Ideas (EIBI)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google