Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όνομα: Θεόδωρος Μαυρουδής Τάξη: Ε’

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όνομα: Θεόδωρος Μαυρουδής Τάξη: Ε’"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όνομα: Θεόδωρος Μαυρουδής Τάξη: Ε’
Το αγαπημένο μου ζώο Όνομα: Θεόδωρος Μαυρουδής Τάξη: Ε’

2 Ο σκύλος που μου αρέσει Το είδος του. Βασικά χαρακτηριστικά.
Η συμπεριφορά του. Ο χαρακτήρας του. Σκέψεις-Συναισθήματα.

3 Το είδος του Ο Γερμανικός ποιμενικός, (Schäferhund) είναι ράτσα σκύλου, γνωστός ως λυκόσκυλο. Η χώρα καταγωγής του είναι η Γερμανία. Έχει μεγάλη ομοιότητα με λύκο γι’ αυτό τον λόγο ονομάζεται λυκόσκυλος.

4 Βασικά χαρακτηριστικά
Τα χρώματα του τριχώματος του είναι μαύρο με πυρόξανθο ή μαυριδερό με πυρόξανθο, εντελώς μαύρο, ακόμα και μαυριδερό με λευκό ή λευκό. Η φροντίδα του, ανάλογα με την τρίχα του, είναι κανονική έως χρονοβόρα. Τα αυτιά του είναι πάντα όρθια. Ο λυκόσκυλος έχει ευλυγισία (σε αναλογία με το βάρος του), αλλά και ταχύτητα χτυπημάτων (δαγκώματα), σε συνδυασμό με τα σταυρωτά δόντια («ψαλίδια») που του προσδίδουν εξαιρετικά ισχυρό δάγκωμα. Επιπλέον, εκπαιδεύεται εύκολα για μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων, ενώ έχει και ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη και θεωρείται επίσημα το τρίτο εξυπνότερο είδος σκύλου.

5 Η συμπεριφορά του Έχει τη δυνατότητα να ζει στα πλαίσια μιας οικογένειας ανθρώπων, αφού ενσωματώνεται εύκολα και γρήγορα, γίνεται πλήρες μέλος της. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά. Ταυτόχρονα είναι και πολύ καλός φύλακας.

6 Ο χαρακτήρας του Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ασυνήθιστα ευφυής και πολύ πιστός, υπάκουος, γενναίος, και προστατευτικός. Είναι γνωστός για την τόλμη του, αλλά δεν είναι καθόλου εχθρικός ή επιθετικός. Είναι ένας αφοσιωμένος σκύλος και είναι ιδανικός για σύντροφος, αλλά και για φύλακας. Μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής.

7 Σκέψεις και συναισθήματα
Ο σκύλος αυτός που περιέγραψα είναι ο σκύλος που θα ήθελα να έχω. Μου αρέσουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του και ο χαρακτήρας του. Το είδος αυτού του σκύλου το γνώρισα, γιατί τον έχει ένας θείος μου. Μου αρέσει που παίζουμε μαζί και δεν κουράζεται ποτέ. Είναι πολύ καλός φύλακας. Όταν θα πάρω έναν τέτοιο σκύλο θα τον ονομάσω Μαξ.


Κατέβασμα ppt "Όνομα: Θεόδωρος Μαυρουδής Τάξη: Ε’"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google