Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδηγίες Συμπεριφοράς Δεν ακούμε μουσική με τον ήχο στη διαπασών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδηγίες Συμπεριφοράς Δεν ακούμε μουσική με τον ήχο στη διαπασών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Οδηγίες Συμπεριφοράς Δεν ακούμε μουσική με τον ήχο στη διαπασών.
Σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας. Εφαρμόζουμε νόμους και κανόνες με σκοπό τη συνεργασία και την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων.

3 προσανατολισμού Πέρασε το δρόμο και στρίψε δεξιά.
Δίνουμε οδηγίες για να: Πέρασε το δρόμο και στρίψε δεξιά. Κάντε το γύρο της πλατείας και προχωρήστε ευθεία. Προσανατολιστούμε (να προσδιορίσουμε τη θέση ή την πορεία μας). Να κινηθούμε σε μια πόλη, μια περιοχή, έναν τόπο ή χώρο.

4 κατασκευής Σχεδίασε έναν κύκλο στο χαρτόνι με ένα μολύβι.
Δίνουμε οδηγίες για να: Σχεδίασε έναν κύκλο στο χαρτόνι με ένα μολύβι. Χρωμάτισε τις εικόνες με τους μαρκαδόρους σου. Να κατασκευάσουμε κάτι.

5 παιχνιδιού Χωριζόμαστε σε δύο ομάδες.
Δίνουμε οδηγίες για να: Χωριζόμαστε σε δύο ομάδες. Απαντάμε στην ερώτηση πριν το τέλος του χρόνου. Να παίξουμε σωστά ένα παιχνίδι.

6 Χρήσης και εφαρμογής Μη σκεπάζετε τη συσκευή όταν είναι σε λειτουργία.
Χρήσης και εφαρμογής Δίνουμε οδηγίες για να: Μη σκεπάζετε τη συσκευή όταν είναι σε λειτουργία. Φορτίστε την μπαταρία της συσκευής πριν τη χρησιμοποιήσετε πρώτη φορά. Να χρησιμοποιούμε σωστά μια συσκευή.

7 μαγειρικής Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες.
Δίνουμε οδηγίες για να: Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Ψήνουμε στους 180oC για 45 λεπτά. Να παρασκευάσουμε (γλυκά, φαγητά, ποτά κλπ.) τηρώντας τη δοσολογία των υλικών καθώς και τον τρόπο παρασκευής τους.

8 Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας;
Μετακινούμαστε περισσότερο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και λιγότερο με τα οχήματά μας. Χρησιμοποιούμε λιγότερο πετρέλαιο, κάρβουνο και φυσικό αέριο για να σταματήσει η αύξηση θερμοκρασίας του πλανήτη Προστατεύουμε τα δάση από τις πυρκαγιές Φυτεύουμε περισσότερα δέντρα, που μετατρέπουν το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο Ανακυκλώνουμε χαρτί γυαλί, αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά αντικείμενα για να έχουμε λιγότερα σκουπίδια Αγοράζουμε τρόφιμα που καλλιεργούνται κοντά στην περιοχή μας για να μειώσουμε τον αριθμό των φορτηγών στους δρόμους.

9 Προστατεύουμε τις θάλασσες ψαρεύοντας με μέτρο, αποφεύγοντας να χρησιμοποιούμε λιπάσματα και φυτοφάρμακα στις καλλιέργειες και να πετάμε σκουπίδια στις παραλίες. Χρησιμοποιούμε το νερό με μέτρο. Εξοικονομούμε ενέργεια σβήνοντας τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και αντικαθιστώντας τους κοινούς λαμπτήρες με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε σπρέι, γιατί καταστρέφουν το περιβάλλον δημιουργώντας «την τρύπα του όζοντος».


Κατέβασμα ppt "Οδηγίες Συμπεριφοράς Δεν ακούμε μουσική με τον ήχο στη διαπασών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google