Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση μεθόδων αναζήτησης σε οπτικοποιημένο περιβάλλον»  Μπλάγας Χρήστος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση μεθόδων αναζήτησης σε οπτικοποιημένο περιβάλλον»  Μπλάγας Χρήστος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση μεθόδων αναζήτησης σε οπτικοποιημένο περιβάλλον» 
Μπλάγας Χρήστος

2 Σειριακή μέθοδος αναζήτησης (Sequential search)
Γίνεται προσπέλαση των στοιχείων του πίνακα ξεκινώντας από το πρώτο στοιχείο. Η διαδικασία τερματίζεται όταν βρεθεί το ζητούμενο ή όταν προσπελαστούν όλα τα στοιχεία του πίνακα.

3 Δυαδική μέθοδος αναζήτησης (Binary search)
Ο πίνακας πρέπει να είναι ταξινομημένος Η αναζήτηση γίνεται επιλεκτικά Ελέγχεται το μεσαίο στοιχείο του πίνακα. Αν δε βρεθεί, απορρίπτονται τα στοιχεία του μισού πίνακα Η διαδικασία επαναλαμβάνεται στο ½, ¼,…μέχρι να βρεθεί το ζητούμενο στοιχείο ή να αποκλειστούν όλα τα στοιχεία του πίνακα

4 Σύγκριση μεθόδων αναζήτησης
Η δυαδική είναι ταχύτερη από τη σειριακή μέθοδο αναζήτησης Μειονέκτημα της δυαδικής: ο πίνακας πρέπει να είναι ταξινομημένος Στοιχεία Ν του πίνακα Συγκρίσεις με τη σειριακή μέθοδο αναζήτησης Συγκρίσεις με την δυαδική μέθοδο αναζήτησης 10 4 100 7 1000 10000 14 100000 17 20

5 Παρουσίαση της εφαρμογής


Κατέβασμα ppt "«Ανάπτυξη εφαρμογής για τη διαχείριση μεθόδων αναζήτησης σε οπτικοποιημένο περιβάλλον»  Μπλάγας Χρήστος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google