Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τι είναι το Portfolio Το Portfolio είναι ένα βιογραφικό σημείωμα στο οποίο παρουσιάζονται τα προσωπικά επιτεύγματα ενός ανθρώπου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τι είναι το Portfolio Το Portfolio είναι ένα βιογραφικό σημείωμα στο οποίο παρουσιάζονται τα προσωπικά επιτεύγματα ενός ανθρώπου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Τι είναι το Portfolio Το Portfolio είναι ένα βιογραφικό σημείωμα στο οποίο παρουσιάζονται τα προσωπικά επιτεύγματα ενός ανθρώπου.

3 Τι περιέχει το Portfolio
μαθητική αυτοβιογραφία σημειώσεις και συνεντεύξεις μη δημοσιευμένες καταγραφές μετάλλια και διακρίσεις πτυχία και διπλώματα Μπορεί να περιέχει οτιδήποτε έχει να κάνει με προσωπικά επιτεύγματα κάποιου ή ακόμα και σημαντικές στιγμές στη ζωή του.

4 Η χρήση του Portfolio Το Portfolio μπορεί να χρησιμεύσει στη δημιουργία βιογραφικού με βάση τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί. Επίσης, κατά τη διάρκεια της μαθητικής περιόδου μπορεί να συνδεθεί με διάφορα σχολικά μαθήματα, ενώ μπορεί ακόμα και να βοηθήσει στην απόφαση της επαγγελματικής καριέρας του ατόμου.

5 Στάδια δημιουργίας 1ο στάδιο: Πού σκoπεύει ο κάτοχος να χρησιμοποιήσει το Portfolio. 2ο στάδιο: Τα στοιχεία που θα συλλεχτούν και η οργάνωσή τους. 3ο στάδιο: Η συνεχής ενημέρωση του Portfolio. 4ο στάδιο: Η βελτίωση του φακέλου και ο εμπλουτισμός του.

6 Ηλεκτρονικό Portfolio

7 Αναστοχασμός Ένας από τους κύριους σκοπούς του Portfolio είναι ο Αναστοχασμός. Αναστοχασμός σημαίνει ότι το άτομο έχει καταγράψει την πορεία της ζωής του και αυτό του επιτρέπει να την δει και να εξετάσει της δυνατότητες του ή να επανακαθορίσει τους στόχους του. Αυτή μπορεί να είναι μια χρήσιμη βοήθια για να μην ξεφύγει το άτομο από τους στόχους που έχει θέσει.

8 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας


Κατέβασμα ppt "Τι είναι το Portfolio Το Portfolio είναι ένα βιογραφικό σημείωμα στο οποίο παρουσιάζονται τα προσωπικά επιτεύγματα ενός ανθρώπου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google