Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αθηαινίτου Ηρώ Βασιλού Κέλλυ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αθηαινίτου Ηρώ Βασιλού Κέλλυ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αθηαινίτου Ηρώ Βασιλού Κέλλυ
Αγαπημένες Ταινίες Αθηαινίτου Ηρώ Βασιλού Κέλλυ

2 A DOG’S PURPOSE H ταινία A Dog’s purpose είναι μια αμερικανική ταινία κωμωδίας-δράματος. Μιλάει για ένα σκυλί, που ονομάζεται Bailey, ο οποίος είναι ένα Golden Retriever. Η ζωή του φαίνεται από τη γέννησή του έως το θάνατό του και τη μετενσάρκωση μέσα από τέσσερις διαφορετικές φυλές σκύλων.

3 TITANIC Ο Τιτανικός είναι μια αμερικανική δραματική, αισθηματική ταινία εποχής, βασισμένη στο διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών, αυτό του υπερωκεάνιου Τιτανικού που βυθίστηκε το Η ταινία μιλάει για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στο πλοίο και μαζί προσπαθούν να επιζήσουν από το ναυάγιο του Τιτανικού.

4 ΤΗΕ ΝΟΤΕΒΟΟΚ Το Ημερολόγιο είναι ρομαντικό δράμα. Μιλάει για ένα ζευγάρι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα που μοιράζεται ένα ειδυλλιακό έρωτα του καλοκαιριού. Ο έρωτας τους περνάει από πολλά εμπόδια , αλλά στο τέλος καταλήγουν μαζί και πάλι.

5 TROY Η ταινία «Τροία» βασίζεται σε ένα ιστορικό γεγονός, τον Τρωικό πόλεμο. Ο πόλεμος αυτός διαδραματίζεται στην Τροία ανάμεσα σε Αχαιούς και Τρώες. Η αφορμή της έναρξης αυτού του πολέμου ήταν η «κλοπή» της Ωραίας Ελένης, γυναίκα του Πάρη ή του Μενέλαου;

6 SUICIDE SQUAD H ταινία Suicide Squad είναι μια υπερηρωική ταινία με θέμα την ένωση ηρώων κόμικ , δημιουργώντας μια ομώνυμη ομάδα ονομαζόμενη «Ομάδα Αυτοκτονίας». Στο τέλος θα καταφέρουν να νικήσουν το κακό;

7 PIRATES OF THE CARIBBEAN
Οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι μια ταινία περιπέτειας με πρωταγωνιστές τον φημισμένο πειρατή Τζάκ Σπάροου και του Γούιλ Τέρνερ. Η ταινία διαδραματίζεται στην Καραϊβική.

8 Ηρώ Αθηαινίτου & Κέλλυ Βασιλού Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίαση μας


Κατέβασμα ppt "Αθηαινίτου Ηρώ Βασιλού Κέλλυ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google