Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η πολύ λαίμαργη φάλαινα που έφαγε την θάλασσα (του Ευγένιου Τριβιζά)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η πολύ λαίμαργη φάλαινα που έφαγε την θάλασσα (του Ευγένιου Τριβιζά)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η πολύ λαίμαργη φάλαινα που έφαγε την θάλασσα (του Ευγένιου Τριβιζά)
Η πολύ λαίμαργη φάλαινα που έφαγε την θάλασσα (του Ευγένιου Τριβιζά) Μια εργασία των μαθητών του ΣΤ 1΄ του 2ου Δ.Σ.Ιαλυσού Οκτώβριος 2013

2 Ευγένιος Τριβιζάς Ο Ευγένιος Τριβιζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε νομικά και οικονομικά και είναι καθηγητής εγκληματολογίας στην Αγγλία. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Reading, όπου διατελεί Ομότιμος Καθηγητής, και σε άλλα πανεπιστήμια. Είναι γνωστός ως συγγραφέας βιβλίων για παιδιά από τεσσάρων χρονών και πάνω. Όλα του τα έργα τα χαρακτηρίζει πρωτοτυπία και μεγάλη φαντασία. Έχει γράψει περίπου 150 βιβλία μεταξύ των οποίων μυθιστορήματα, παραμύθια, θεατρικά έργα, αλφαβητάρια, διηγήματα, κόμικς, εκπαιδευτικά βιβλία, ενώ έχει συνεργαστεί και με παιδικά περιοδικά. Από τα πιο γνωστά του έργα είναι η Φρουτοπία και το Νησί των πυροτεχνημάτων.

3

4 Σωτηρία Η αγαπημένη φάλαινα του ΣΤ1 !!
Σωτηρία Η αγαπημένη φάλαινα του ΣΤ1 !! Μετά την παρουσίαση και την επεξεργασία του ποιήματος του Ευγένιου Τριβιζά μέσα στην τάξη και την παρακολούθηση σχετικών video οι μαθητές εκφράστηκαν μέσα από την ζωγραφική αποκαλύπτοντας έτσι τι τους έκανε εντύπωση από το ποίημα και από αυτά που είδαν. Το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα γιατί οι ζωγραφιές ήταν πραγματικά υπέροχες!!!!!!!!!!!!! Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε ένα όνομα στην φάλαινα που «υιοθετήσαμε» έστω και εικονικά και το όνομα αυτής ……………………………. Σωτηρία!!!!!!!!!!!!! Δείτε λοιπόν την Σωτηρία στις δικές μας ζωγραφιές!

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Κατέβασμα ppt "Η πολύ λαίμαργη φάλαινα που έφαγε την θάλασσα (του Ευγένιου Τριβιζά)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google