Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Π.Ο.Υ.- Υγιείς Πόλεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 16η Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Καλλιθέα, 7 Ιουλίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Π.Ο.Υ.- Υγιείς Πόλεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 16η Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Καλλιθέα, 7 Ιουλίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Π.Ο.Υ.- Υγιείς Πόλεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 16η Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Καλλιθέα, 7 Ιουλίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου, Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ. για τα Εθνικά Δίκτυα

2

3 Phase VI ( ) Καινοτομία, ηγεσία και συμμετοχική διακυβέρνηση για την υγεία και την ευημερία Η φάση VI βασίζεται σε 25 χρόνια του προγράμματος WHO European Healthy Cities. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., είναι πλέον ένα στρατηγικό όχημα σε τοπικό επίπεδο για την εφαρμογή της στρατηγικής για την υγεία και την ευημερία 2020 στον τομέα της υγείας. Η Ατζέντα ΥΓΕΙΑ 2020 αναγνωρίζει τον σημαντικό ηγετικό ρόλο των τοπικών κυβερνήσεων στην Προαγωγή, πρόληψη και ανάπτυξη προγραμμάτων υγείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σύνολο της Διακυβέρνησης και στο σύνολο της κοινωνίας.

4

5 Οκτώβριος 2018, Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων 30 χρόνια Υγιείς Πόλεις

6

7

8


Κατέβασμα ppt "Π.Ο.Υ.- Υγιείς Πόλεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 16η Συνάντηση Εργασίας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Καλλιθέα, 7 Ιουλίου 2017 Νταίζη Παπαθανασοπούλου,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google