Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PMU ΚΟΙΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ. Ήρθε ο κοινός κουμπαράς με το Γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα Τώρα και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PMU ΚΟΙΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ. Ήρθε ο κοινός κουμπαράς με το Γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα Τώρα και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PMU ΚΟΙΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

2 Ήρθε ο κοινός κουμπαράς με το Γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα Τώρα και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο κουμπαρά της Ευρώπης Συμμετοχή από 19 χώρες – 24.000 σημεία πώλησης Τζίρος 8.2 δις ευρώ το χρόνο €22.5 εκατομμύρια κατά μέσο όρο την ημέρα €823.500 κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία

3 Προσφερόμενα στοιχήματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΚΑΝΙΑΝ ΤΡΙΚΑΣΤ ΤΡΙΟ ΠΛΑΣΕ 2 ΑΠΟ 4 ΔΙΔΥΜΟ ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ ΦΟΡΚΑΣΤ Διαφορά σε σχέση με πριν Νέο Παιχνίδι Διαφορά στην τοποθέτηση στοιχήματος

4 Τοποθέτηση Στοιχήματος - Τι αλλάζει; ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ ΔΙΔΥΜΟ Στις γαλλικές, σε αντίθεση με τις ελληνικές κούρσες, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Π παρά μόνο στο ΔΙΔΥΜΟ με ΣΤΑΝΤΑΡ Στις γαλλικές, σε αντίθεση με τις ελληνικές κούρσες, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Π παρά μόνο στο ΦΟΡΚΑΣΤ ΣΤΑΝΤΑΡ + ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ. Στις γαλλικές, σε αντίθεση με τις ελληνικές κούρσες, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Π παρά μόνο στο ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ με ΣΤΑΝΤΑΡ ΦΟΡΚΑΣΤ Επίσης, στις γαλλικές επιτρέπεται μόνο ένα ΣΤΑΝΤΑΡ. Στις γαλλικές υπάρχει ο τρόπος στοιχηματισμού ΦΟΡΚΑΣΤ με ΣΕΙΡΑ, που δημιουργεί συνδυασμούς ανάλογα με τη σειρά που επιλέγονται τα άλογα.

5 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΦΟΡΚΑΣΤ ΜΕ ΣΕΙΡΑ Άλογα Πληκτρολόγηση 8 39 8,3,9 Πιθανοί συνδυασμοί 1 η θέση/ 2 η θέση 8/38/9 3/9 Οι πιθανοί συνδυασμοί που προκύπτουν εξαρτώνται από τη σειρά αναγραφής των αλόγων.

6 Τοποθέτηση Στοιχήματος – Τι αλλάζει; ΤΡΙΟ Στις γαλλικές, σε αντίθεση με τις ελληνικές κούρσες, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Π παρά μόνο στο ΤΡΙΟ με ΣΤΑΝΤΑΡ Στις γαλλικές, σε αντίθεση με τις ελληνικές κούρσες, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του Π παρά μόνο στο ΤΡΙΚΑΣΤ ΣΤΑΝΤΑΡ + ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ. ΤΡΙΚΑΣΤ Επίσης, στις γαλλικές επιτρέπεται μόνο ένα ΣΤΑΝΤΑΡ. Στις γαλλικές υπάρχει ο τρόπος στοιχηματισμού ΤΡΙΚΑΣΤ με ΣΕΙΡΑ, που δημιουργεί συνδυασμούς ανάλογα με τη σειρά που επιλέγονται τα άλογα (δες παρακάτω).

7 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΤΡΙΚΑΣΤ ΜΕ ΣΕΙΡΑ Άλογα Πληκτρολόγηση 9 58 7 9,5,8,7 Πιθανοί συνδυασμοί 1 η θέση / 2 η θέση /3 η θέση 9/8/79/8/7 9/5/79/5/7 5/8/75/8/7 9/5/8 Οι πιθανοί συνδυασμοί που προκύπτουν εξαρτώνται από τη σειρά αναγραφής των αλόγων.

8 OΘΟΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η απεικόνιση των δεδομένων θα είναι σταθερή και θα δείχνει ΦΟΡΚΑΣΤ – ΓΚΑΝΙΑΝ – ΔΙΔΥΜΟ. Τα ΤΡΙΟ – ΤΡΙΚΑΣΤ δε θα απεικονίζονται γιατί ο πάροχος (PMU) δε δίνει αυτή την πληροφορία.

9 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Γιατί δεν μπορώ να παίξω σύνθετα παιχνίδια (π.χ. ΣΥΝΘΕΤΟ, ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ, ΣΚΟΡ); Πρόκειται για παιχνίδια που δεν διατίθενται από τον πάροχο. Πρόκειται για παιχνίδια που δεν διατίθενται από τον πάροχο. 2. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού; Το ελάχιστο ποσό ανά δελτίο είναι στο 1€. Ωστόσο, το ελάχιστο ποσό ανά συνδυασμό είναι στα 0,50€. Το ελάχιστο ποσό ανά δελτίο είναι στο 1€. Ωστόσο, το ελάχιστο ποσό ανά συνδυασμό είναι στα 0,50€. Παράδειγμα : Ο παίχτης μπορεί να παίξει ΓΚΑΝΙΑΝ 1 ίππο για 1€ ή ΓΚΑΝΙΑΝ 2 ίππους για 1€ (0,50€ +0,50€ = 1€) 3. Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να ακυρώσει το στοίχημά του; Πριν από την έναρξη της ιπποδρομίας, ο φίλιππος έχει τη δυνατότητα, να ακυρώσει το στοίχημα του εντός δεκαπέντε λεπτών από την κατάθεση αυτού. Πριν από την έναρξη της ιπποδρομίας, ο φίλιππος έχει τη δυνατότητα, να ακυρώσει το στοίχημα του εντός δεκαπέντε λεπτών από την κατάθεση αυτού. 4. Ποια είναι η παρακράτηση φόρου από το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα; Τα κέρδη που προέρχονται από ξένους παρόχους ιπποδρομιακού στοιχήματος υποβάλλονται σε φόρο ανά δελτίο Τα κέρδη που προέρχονται από ξένους παρόχους ιπποδρομιακού στοιχήματος υποβάλλονται σε φόρο ανά δελτίο Αφορολόγητο: Καθαρά κέρδη δελτίου έως 100 ευρώ Αφορολόγητο: Καθαρά κέρδη δελτίου έως 100 ευρώ Φόρος 15%: Καθαρά κέρδη δελτίου από 100,01 έως 500 ευρώ (Ο φόρος επιβαρύνει τα κέρδη που υπερβαίνουν τα 100 ευρώ ανά δελτίο) Φόρος 15%: Καθαρά κέρδη δελτίου από 100,01 έως 500 ευρώ (Ο φόρος επιβαρύνει τα κέρδη που υπερβαίνουν τα 100 ευρώ ανά δελτίο) Φόρος 20%: Καθαρά κέρδη δελτίου από 500,01 ευρώ και άνω (Ο φόρος επιβαρύνει τα κέρδη που υπερβαίνουν τα 500 ευρώ ανά δελτίο) Φόρος 20%: Καθαρά κέρδη δελτίου από 500,01 ευρώ και άνω (Ο φόρος επιβαρύνει τα κέρδη που υπερβαίνουν τα 500 ευρώ ανά δελτίο)

10 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 4. Τι είναι οι «ομαδοποιημένοι ίπποι»; Όταν δύο οι περισσότεροι ίπποι που έχουν δηλωθεί ως συμμετέχοντες στην ίδια ιπποδρομία χαρακτηρίζονται ως «Couplé» (συνδεδεμένοι) για τους σκοπούς του Αμοιβαίου Στοιχήματος, οι ίπποι αυτοί ονομάζονται «ομαδοποιημένοι». Όταν δύο οι περισσότεροι ίπποι που έχουν δηλωθεί ως συμμετέχοντες στην ίδια ιπποδρομία χαρακτηρίζονται ως «Couplé» (συνδεδεμένοι) για τους σκοπούς του Αμοιβαίου Στοιχήματος, οι ίπποι αυτοί ονομάζονται «ομαδοποιημένοι». Εάν ένας από τους ίππους αυτούς τερματίσει στην πρώτη θέση, όλα τα στοιχήματα «Simple Gagnant» που έχουν παιχτεί σε άλλους ίππους της ίδιας ομάδας που συμμετείχαν στην ίδια ιπποδρομία πληρώνονται την ίδια απόδοση «gagnant». Εάν ένας από τους ίππους αυτούς τερματίσει στην πρώτη θέση, όλα τα στοιχήματα «Simple Gagnant» που έχουν παιχτεί σε άλλους ίππους της ίδιας ομάδας που συμμετείχαν στην ίδια ιπποδρομία πληρώνονται την ίδια απόδοση «gagnant». 5. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους ίππους που τερμάτισαν στην πρώτη θέση; στην πρώτη θέση; Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους ίππους που τερμάτισαν στην πρώτη θέση, τα στοιχήματα «Simple Gagnant» επιστρέφονται. Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους ίππους που τερμάτισαν στην πρώτη θέση, τα στοιχήματα «Simple Gagnant» επιστρέφονται. 6. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους αμειβόμενους ίππους «Placé»; Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους αμειβόμενους ίππους «Placé», τα στοιχήματα «Simple Placé» επιστρέφονται. Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους αμειβόμενους ίππους «Placé», τα στοιχήματα «Simple Placé» επιστρέφονται.

11 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 7. Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους πληρωτέους συνδυασμούς «ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ» ή «2 ΑΠΟ ΤΑ 4»; Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους πληρωτέους συνδυασμούς «ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ» ή «2 ΑΠΟ ΤΑ 4», όλα τα στοιχήματα ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ ή «2 ΑΠΟ ΤΑ 4» επιστρέφονται. Σε περίπτωση που δεν έχουν κατατεθεί στοιχήματα σε κανέναν από τους πληρωτέους συνδυασμούς «ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ» ή «2 ΑΠΟ ΤΑ 4», όλα τα στοιχήματα ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ ή «2 ΑΠΟ ΤΑ 4» επιστρέφονται. 8. Τι συμβαίνει σε περίπτωση ματαίωσης ή ακύρωσης μιας ιπποδρομίας ; Σε περίπτωση ματαίωσης ή ακύρωσης μιας ιπποδρομίας έχουμε πλήρη επιστροφή στοιχήματος. Σε περίπτωση ματαίωσης ή ακύρωσης μιας ιπποδρομίας έχουμε πλήρη επιστροφή στοιχήματος. 9. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ και 2 ΑΠΟ ΤΑ 4; Το στοίχημα ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ ( «Couplé Placé») παίζεται επιλέγοντας δύο ίππους στην ίδια ιπποδρομία και καθίσταται πληρωτέο εάν οι δύο επιλεγέντες ίπποι καταλάβουν δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις της ιπποδρομίας. Το στοίχημα ΣΟΥΪΝΓΚΕΡ ( «Couplé Placé») παίζεται επιλέγοντας δύο ίππους στην ίδια ιπποδρομία και καθίσταται πληρωτέο εάν οι δύο επιλεγέντες ίπποι καταλάβουν δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις της ιπποδρομίας. Το στοίχημα 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ( «2 sur 4») παίζεται επιλέγοντας δύο ίππους στην ίδια ιπποδρομία και καθίσταται πληρωτέο εάν οι δύο επιλεγέντες ίπποι καταλάβουν δύο από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις της ιπποδρομίας. Το στοίχημα 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ( «2 sur 4») παίζεται επιλέγοντας δύο ίππους στην ίδια ιπποδρομία και καθίσταται πληρωτέο εάν οι δύο επιλεγέντες ίπποι καταλάβουν δύο από τις τέσσερεις πρώτες θέσεις της ιπποδρομίας.

12 Περιγραφή στοιχημάτων ΓΚΑΝΙΑΝ ΠΛΑΣΕ 2 ΑΠO 4 ΔΙΔΥΜΟ Πρέπει ο παίκτης να βρει το άλογο που θα τερματίσει πρώτο. Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 2 από τα 4 πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς. Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 2 πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς. Αν η κούρσα έχει έως 7 άλογα θα πρέπει να βρει το άλογο που θα τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις. Αν η κούρσα έχει έως 7 άλογα θα πρέπει να βρει το άλογο που θα τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις. Αν έχει πάνω από 8 άλογα θα πρέπει να βρει αυτό που θα τερματίσει στις 3 πρώτες θέσεις. Αν έχει πάνω από 8 άλογα θα πρέπει να βρει αυτό που θα τερματίσει στις 3 πρώτες θέσεις. Διαφορά σε σχέση με πριν Νέο Παιχνίδι

13 Περιγραφή στοιχημάτων ΦΟΡΚΑΣΤ ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 2 από τα 3 πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς. Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 3 πρώτα άλογα ανεξαρτήτου σειράς. Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 2 πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά άφιξης. ΤΡΙΟ ΤΡΙΚΑΣΤ Πρέπει ο παίκτης να βρει τα 3 πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά άφιξης.


Κατέβασμα ppt "PMU ΚΟΙΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ. Ήρθε ο κοινός κουμπαράς με το Γαλλικό ιπποδρομιακό στοίχημα Τώρα και οι Έλληνες παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google