Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ευγένιος Τριβιζάς  Είναι το πιο ωραίο τσίρκο που υπάρχει στον κόσμο. Το λένε Φραμπουλίνο Φραμπουλόζο Φετουτσίνι.  Εκεί υπήρχε ένας μάγειρας που ήταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ευγένιος Τριβιζάς  Είναι το πιο ωραίο τσίρκο που υπάρχει στον κόσμο. Το λένε Φραμπουλίνο Φραμπουλόζο Φετουτσίνι.  Εκεί υπήρχε ένας μάγειρας που ήταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ευγένιος Τριβιζάς

3  Είναι το πιο ωραίο τσίρκο που υπάρχει στον κόσμο. Το λένε Φραμπουλίνο Φραμπουλόζο Φετουτσίνι.  Εκεί υπήρχε ένας μάγειρας που ήταν στο τσίρκο, αλλά μετά έφυγε και ήρθε άλλος μάγειρας και το τσίρκο πήρε τον κάτω δρόμο γιατί αυτοί που έκαναν τα κόλπα πάχυναν και δεν μπορούσαν να τα κάνουν πια.

4

5 Τι μου άρεσε Τι δεν μου άρεσε  Σε αυτό το βιβλίο μου άρεσε πιο πολύ που όλοι οι παππούδες έκλεβαν τα εισιτήρια από τα παιδιά.  Δεν μου άρεσε που ήρθε ο άλλος μάγειρας και όλοι αυτοί που έκαναν τα κόλπα έγιναν πολύ χοντροί.


Κατέβασμα ppt "Ευγένιος Τριβιζάς  Είναι το πιο ωραίο τσίρκο που υπάρχει στον κόσμο. Το λένε Φραμπουλίνο Φραμπουλόζο Φετουτσίνι.  Εκεί υπήρχε ένας μάγειρας που ήταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google