Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ

2  Σήμερα παρότι δεν υπάρχουν βασικές διαφορές στην ποιότητα ανάμεσα στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το επαγγελματικό μακιγιάζ και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το καθημερινό μακιγιάζ, μπορεί ένας τύπος μέικ-απ να είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση και να μην είναι κατάλληλος για την οθόνη.  Μπορούμε να πούμε ότι τα καλλυντικά του μακιγιάζ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα εμπορικά και τα επαγγελματικά.

3  Είναι ουσιαστικά τα καλλυντικά για καθημερινή χρήση. Κυκλοφορούν σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών καταστημάτων (supermarket, αρωματοπωλεία κ.λ.π). Κατά συνέπεια μπορεί εύκολα να τα βρει και να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας.  Η διαφορά τους από τα επαγγελματικά υλικά δεν βρίσκεται πάντα στην ποιότητα αλλά και στην επιδεκτικότητα με την οποία συσκευάζονται. Μεγαλόφωνα η εταιρία παραγωγής τους ζητά πελάτες μέσω της διαφήμισης, ακόμη και με τη δημιουργία διαφόρων φράσεων, σημαντικών «καρυκευμάτων» και ασυνήθιστων ονομάτων.

4  Κατασκευάζονται για να χρησιμοποιηθούν από τους επαγγελματίες του μακιγιάζ. Πωλούνται μόνο σε ειδικά καταστήματα, τα οποία υπάρχουν συνήθως στις μεγάλες πόλεις και τα περισσότερα από αυτά κυκλοφορούν, πέρα από το κανονικό μέγεθος το οποίο μπορεί εύκολα να μεταφερθεί μέσα σε ένα βαλιτσάκι του μακιγιάζ και σε μεγάλες συσκευασίες.

5  Μεικ απ:  Για ένα φυσικό χρώμα δέρματος, το μεικ απ πρέπει να έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πιγμέντα χρώματα. Έτσι ώστε μια μικρή ποσότητα υλικού όταν απλωθεί στο δέρμα, να δίνει την εντύπωση περισσότερο «φυσικού» δέρματος, παρά ενός στρώματος από μεικ απ.  Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων από πολλές εταιρίες και σε πάρα πολλές ποιότητες κατάλληλες για να καλύψουν τις ανάγκες ενός μακιγιάζ για μια φωτογράφηση, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή για τον κινηματογράφο. Από αυτές ο καθένας επιλέγει αυτήν που είναι καλύτερη για τον τρόπο δουλειάς του και το μέσο για το οποίο εργάζεται.

6  Τα κρεμώδη μεικ απ: Είναι αυτά που συνηθέστερα χρησιμοποιούνται. Φθάνουν στα χέρια μας σε μορφή stick ή μέσα σε βαζάκια. Απλώνονται γρήγορα και εύκολα χωρίς να δημιουργούν την εντύπωση μάσκας. Εφαρμόζονται σε νεανικά πρόσωπα και με προσεκτική τοποθέτηση μπορούν εύκολα και γρήγορα να βοηθήσουν στα προβλήματα των «ηλικιωμένων» δερμάτων.

7  Τα pan stick : Μεικ απ που μοιάζουν στην ποιότητα με τα κρεμώδη. Βρίσκονται σε παλέτες ή συνήθως σε μορφή stick όπως φαίνεται και από το όνομά τους. Περιέχουν στη σύσταση τους πολλά χρωματικά πιγμέντα. Απαιτείται μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή τους γιατί δίνουν πολύ εύκολα «βαρύ» αποτέλεσμα. Χρειάζονται πουδράρισμα για να σταθεροποιηθούν.  Τα pan cake : Συνήθως περιέχονται σε ένα πλατύ βαζάκι και εφαρμόζονται με ένα υγρό σφουγγαράκι. Στεγνώνουν γρήγορα και δημιουργούν ένα ματ αποτέλεσμα πάνω στο δέρμα, η τοποθέτηση τους όμως απαιτεί μια εμπειρία. Συχνά δεν «στέκονται» καλά στο δέρμα, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να διορθωθεί εύκολα γεγονός που τα κάνει εύκολα στη χρήση στα films. Συχνά το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ επίπεδο και ξηρό για το πρόσωπο. Αποτελεί μια καλή επιλογή για το μακιγιάζ του σώματος μια και δεν τρίβεται στα ρούχα και για όλες αυτές τις εφαρμογές στις οποίες απαιτείται ένα «επίπεδο» αποτέλεσμα.

8  Υγρά μεικ απ: απο τα οποία κυκλοφορούν ευρύτερα και χρησιμοποιούνται σε όλα τα μακιγιάζ. Είναι αποτελεσματικά όταν εφαρμόζονται σε νεανικά δέρματα και αποδίδουν ένα φυσικό καθαρό δέρμα.


Κατέβασμα ppt "ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google