Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

2  Με την αιγίδα του Αυστριακού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Hyatt Regency Θεσσαλονίκης οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο παραδοσιακός Βιενvέζικος Χορός της Όπερας.  Η Συμφωνική Ορχήστρα CON FUOCO του Ωδείου Θέρμης με 30 μουσικούς, θα γεμίσουν τo ballroom με μελωδίες και θα παρασύρουν τους παρευρισκόμενους στους ρυθμούς του βαλς, πόλκας και ταγκό.

3  50 ζευγάρια νέων που θα έχουν ήδη εκπαιδευτεί από την σχολή χορού Lets Dance θα παρουσιάσουν μια ανεπανάληπτη χορογραφία με βαλς.  Και η βραδιά θα συνεχιστεί με πολύ χορό με σύγχρονους ρυθμούς από DJ και Live Band.

4 Η εκδήλωση θα καταλαμβάνει το grand ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Στον χώρο θα υπάρχουν ροτόντες με σερβιριζόμενο μενού.

5 Τα έσοδα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα διατεθούν στα σωματεία: Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ Σύλλογο Φίλων Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Φιλόπτωχο Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης

6 Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤSAKALOU Interactive PR Μητρ. Ιωσηφ 10 54622 Θεσσαλονίκη 2310 250655 Μαρία Τσακάλου 6977482252 maria@tsakaloupr.gr Αλεξία Αηδονά alexia.aidona@gmail.com


Κατέβασμα ppt "The Vienna Ball Thessaloniki 2016 Μία μαγική βραδιά στο Hyatt Regency Thessaloniki Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google