Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΙΧΕΣ, Η ΜΟΝΙΜΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΙΧΕΣ, Η ΜΟΝΙΜΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΙΧΕΣ, Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΡΙΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ.

3 ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΓΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ (ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ) ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΤΟΥ ΒΟΛΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

4 Η ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΥΨΙΣΥΧΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ BLEND ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

5 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ: ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

6 -ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΕΝΕΣ ΣΤΑΔΙΟ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΑΚΡΗ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.

7 -ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ ΑΚΡΟ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΑ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΕΝΕΣ ΣΤΑΔΙΟ, ΕΝΩ ΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΖΩΗΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΙΧΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.

8 -ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.

9 -ΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΚΥΡΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΟ Ή ΒΟΣΤΡΥΧΩΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ.

10 -ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ Ή ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ. ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ.

11 -ΤΡΙΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ή ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Η ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

12 -ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΣΦΙΧΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΖΩΝΩΝ ΚΛΠ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΜΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.

13 -ΧΝΟΩΔΗ ΜΙΚΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΙΧΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΥΛΑΚΑ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

14 -ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΓΕΝΕΣ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ.

15 -ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΣΤΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΦΡΥΔΙΩΝ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΗΡΩΝ.

16 -ΜΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΑ. ΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ. -ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΡΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ, ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΟΙ ΠΑΡΕΙΕΣ.

17 -ΛΕΠΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΩΡΙΜΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. -ΠΑΧΥ ΔΕΡΜΑ Η ΒΕΛΟΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΥΨΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ) ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

18 -ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΘΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. -ΥΓΡΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ. Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

19 ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΗ. ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.

20 ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ. Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ. ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.

21 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

22 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ: ΝΑ ΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΛΑΒΙΔΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ- ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ

23 ΑΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ


Κατέβασμα ppt "ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΙΧΕΣ, Η ΜΟΝΙΜΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google