Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καθηγητές και θέατρο Στο Θέατρο Αγοράς Αγίου Ανδρέα φιλοξένησε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εργαστήρι θεάτρου το οποίο συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καθηγητές και θέατρο Στο Θέατρο Αγοράς Αγίου Ανδρέα φιλοξένησε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εργαστήρι θεάτρου το οποίο συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Καθηγητές και θέατρο Στο Θέατρο Αγοράς Αγίου Ανδρέα φιλοξένησε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εργαστήρι θεάτρου το οποίο συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Στο εργαστήρι έλαβαν μέρος γύρω στους 80 καθηγητές από σχολεία όλης της Κύπρου, οι οποίοι ασχολούνται με το ανέβασμα μαθητικών θεατρικών παραστάσεων. Στόχος ήταν η περαιτέρω επιμόρφωσή τους γύρω από τεχνικές προσέγγισης, πρακτικές ανάπτυξης ιδεών, τρόπους ανάπτυξης και απελευθέρωσης της δημιουργικότητας μέσα σε σωστά πλαίσια. Οι στόχοι αυτοί επιτεύχθηκαν με την άμεση επαφή των συμμετεχόντων με επαγγελματίες, πρακτικούς του θεάτρου ώστε να υπάρξει περαιτέρω ζύμωση μεταξύ τους. Ο Σπύρος Αντωνέλλος, Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης, η Ελένη Σμυρνιού, ηθοποιός και η Λέα Μαλένη, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης μοιράστηκαν με τους εκπαιδευτικούς πολύτιμες πρακτικές και τεχνικές ώστε να μπορέσουν με τη σειρά τους να τις χρησιμοποιήσουν στη συνεργασία τους με τους μαθητές τους, στο ανέβασμα μαθητικών παραστάσεων. Στο τέλος του εργαστηρίου έγινε συζήτηση για το θεσμό των Σχολικών Αγώνων Θεάτρου. κάντε κλικ για να δείτε τις φωτό

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Κατέβασμα ppt "Καθηγητές και θέατρο Στο Θέατρο Αγοράς Αγίου Ανδρέα φιλοξένησε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εργαστήρι θεάτρου το οποίο συνδιοργανώθηκε με τη Διεύθυνση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google