Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θεέ μου… βοήθεια!! 2-9-2015 ξεκίνησα να γράφω. Πρώτα απ’ όλα, τι είναι η έκφραση Θεός; Θεός είναι, η ασύλληπτη έννοια για τον άνθρωπο, που δεν μπορεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θεέ μου… βοήθεια!! 2-9-2015 ξεκίνησα να γράφω. Πρώτα απ’ όλα, τι είναι η έκφραση Θεός; Θεός είναι, η ασύλληπτη έννοια για τον άνθρωπο, που δεν μπορεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θεέ μου… βοήθεια!! 2-9-2015 ξεκίνησα να γράφω

2 Πρώτα απ’ όλα, τι είναι η έκφραση Θεός; Θεός είναι, η ασύλληπτη έννοια για τον άνθρωπο, που δεν μπορεί να εξηγήσει φαινόμενα, σκέψεις, φαντασίες, και κάθε τι αναπόδεικτο!! Ο θεός, είναι του καθενός μας. Είναι ο εαυτός μας. Γι’ αυτό, τουλάχιστο στην Ελληνική γλώσσα, συνοδεύεται πάντα με το (μου). Προσωπικά πιστεύω, ότι ο μέσος άνθρωπος του πλανήτη, δεν μπορεί να βάλει στο κεφάλι του, τα μεγέθη και τις έννοιες που θα μπορούσε να έχει ένας και μοναδικός θεός. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, όπου, ενώ όλοι στον πλανήτη θέλουν να πιστεύουν ότι ο θεός είναι ένας, στην πραγματικότητα είναι άπειροι!!

3 Ας κυκλοφορήσει ο ‘Θεός’ Απευθυνόμενος κι εγώ, στον θεό των άπειρων θεών, που τελικά δεν είναι άλλος προς το παρόν, για τον απλό καθημερινό πολίτη του πλανήτη, από το χρήμα, να κυκλοφορήσει αυτό σε κάθε άνθρωπο, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε. Καλά είναι, να προγραμματίσουμε ώστε να το καταργήσουμε σιγά-σιγά, ώστε να μην οδηγηθούμε σε παγκόσμιες καταστροφές. Επί τέλους, δεν συμφέρει κανέναν!! Πρέπει σιγά-σιγά να δημιουργήσουμε τον πραγματικό παγκόσμιο μοναδικό για τον άνθρωπο θεό!! Η επιτυχία αυτή θα έρθει με συνεννόηση μεταξύ μας, κι όχι με αυταρχισμούς και πολέμους. Εξάλλου, στο επίπεδο που έχει φτάσει η τεχνολογία, και στην ταχύτητα της πληροφόρησης, οι οποιεσδήποτε εστίες πολέμου, οδηγούν με ακρίβεια στην παγκόσμια καταστροφή!!

4 Ας ενωθούν τουλάχιστο οι Χριστιανοί!! Δεν είναι απαραίτητο, ούτε να φέρουν οι ιθύνοντες του πλανήτη την καταστροφή, ούτε να καταργηθούν οι υπάρχουσες θρησκείες. Μπορούμε στην κάθε θρησκεία, που σκοπό έχει την καλυτέρευση της ζωής της φύσης… των ανθρώπων, των ζώων, να προσθέσουμε κάποια απλά στοιχεία που να μας ενώνουν, κι όχι αυτά που μας απομακρύνουν και μας κάνουν εχθρούς μεταξύ μας!! Μπορούμε επίσης, να προσέξουμε ιδιαίτερα την φύση, η οποία μπορεί και να μας ενώσει. Εξάλλου, θεός = φύση, και το αντίστροφο!! Κι επειδή είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, θα συνιστούσε τουλάχιστο, ως Χριστιανοί, που είμαστε ένα πολύ μεγάλο ανθρώπινο κομμάτι του πλανήτη, να βρούμε τα στοιχεία εκείνα που μας ενώνουν ως Χριστιανούς, κι έτσι να λειτουργήσουμε ως παράδειγμα, προς κάθε θρησκεία!!

5 Εικόνες σφαγών μέσα στα σπίτια μας!! Αν έρθουμε στην παγκόσμια πολιτικοοικονομική κατάσταση, στην σημερινή πραγματικότητα, θα δούμε ότι η ροή της, οδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτή που θα μας οδηγούσε προς την παγκόσμια ειρήνη, προς τον σεβασμό της φύσης και του ανθρώπου!! Σε παγκόσμια κλίμακα, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο παγκόσμιος πλούτος που παράγεται, είναι πολλαπλάσιος των αναγκών που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Οι πόλεμοι έχουν γίνει ανατριχιαστικοί, σιχαίνεται ο κάθε άνθρωπος την ύπαρξή του, όταν βλέπει ολόκληρη η ανθρωπότητα την σφαγή των συνανθρώπων του!! Πάντα στους πολέμους γίνονταν άγριες σφαγές, αλλά, άλλο ν’ ακούς έτσι κι αόριστα, κι άλλο να έρχονται τέτοιες ζωντανές εικόνες απροσκάλεστες στο σπίτι σου, στην γαλήνη σου, στην οικογένειά σου, και να βλέπουν τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου!!... και.. τι ν’ απαντήσεις στα παιδιά;;

6 Είδηση – επικοινωνία!! Μέσα σ’ αυτή την τεράστια τεχνολογική εξέλιξη, και σ’ αυτή που ακόμη δεν έχουν αφήσει τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα να φανεί, όλα δείχνουν ότι η ανθρωπότητα κινείται, προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το άπειρο χάος!! Όταν η κάθε είδηση που μπαίνει σε κάθε σπίτι, αυτή η ίδια η είδηση, μετατρέπεται ανάλογα με το συμφέρον του κάθε συμφέροντος, όταν αλλοιώνεται, όταν διαστρεβλώνεται, όταν αφαιρούν ή προσθέτουν κομμάτια, όταν την απαξιώνουν ή την υπέραξιωνουν, όταν.. όταν μία είδηση, παύει να είναι είδηση, παρότι τα πάντα κινούνται λόγω ταχύτητας αυτόματα, τότε ο κόσμος, ο απλός κάτοικος του πλανήτη, χάνει κυριολεκτικά τον προσανατολισμό του!! Φυσικά, δεν είναι μόνο το θέμα της είδησης!! Είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ μας, είναι και η είδηση, αιτία καταστροφής της επικοινωνίας μας!!

7 Τι μας μένει λοιπόν; Στον καθένα μας, αν πιστεύουμε ελάχιστα σε κάποιον θεό, το μόνο στήριγμα που μας μένει για να ζήσουμε, είναι ο θεός μας!! Κι έτσι αρχίζουν οι συγκρούσεις, οι τεράστιες, οι μεγάλες, οι μικρές, και… οι παγκόσμιες!! Όταν τον θεό του καθενός μας, τον τοποθετεί απέναντι από τον θεό του άλλου!! Κι ενώ στις συγκρούσεις, θέλουν να μας δείξουν οι πολεμοχαρείς, ότι συγκρούονται για τα πιστεύω τους, πίσω τους υπάρχει ο μεγάλος υλικός θεός, που δεν είναι άλλος όπως προ είπαμε, από το χρήμα!! Θεέ μου!! που θα πάει αυτή η κατάσταση; Δεν βλέπεις ότι μας οδηγούν στην καταστροφή; Φώτισε τους, να δούνε ότι μπορούνε να μας οδηγήσουν στον παράδεισο… Κι ότι αυτό θα είναι για το καλό όλων μας!!

8 Η Ευρώπη μας Ας έρθουμε και λίγο στα δικά μας. Στην Ευρώπη μας, στην μεγάλη ένωση των λαών της Ευρώπης!! Πριν κάποια χρόνια λοιπόν, κάποιοι ‘φωστήρες’ της εποχής, που είχαν στο μυαλό τους και το καλοπροαίρετο, σκέφτηκαν να ενώσουν, αν θα μπορούσαν, όλες τις οικονομίες, όλων των κρατών της Ευρώπης. Σαν σύνολο τους οι ευρωπαϊκές χώρες, από πλευράς πολιτισμού και οικονομίας, τεχνολογίας, κι άλλων επιτυχιών, πρόκειται για τις αρχαιότερες χώρες του πλανήτη. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση!! Τι ωραία που ακούγεται!! Τι ωραία που φαντάζει!! Όλοι οι λαοί…. μία οικογένεια!!

9 Γλώσσα - νόμισμα Τέσσερες πέντε δεκαετίες πριν, (σήμερα 3-9-2015) πολλοί στην Ευρώπη ήθελαν την δημιουργία μιας ενιαίας γλώσσας, κάτι σαν λατινικά έλεγαν, όμως δεν τα κατάφεραν, κι έτσι καθιερώθηκε δια της σιωπής, η αγγλική γλώσσα!! Δύο - τρις δεκαετίες πριν, μιλούσαν για ενιαίο νόμισμα, κι έτσι, μιάμιση περίπου δεκαετία πριν, καθιερώθηκε το ευρώ!! Τι θαύμα, τι μπέρδεμα, τι ζαβολιά έχει γίνει εδώ, ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω!! Ενώ η Ευρώπη, επί της ουσίας, ως κύρια γλώσσα χρησιμοποιεί την αγγλική, η Αγγλία, είναι εκτός της χρήσης του Ευρώ!! Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος απλός καθημερινός ευρωπαίος, όλα τα διεθνή συμφέροντα!! Πώς να τα καταλάβει, όταν δεν χωράνε ούτε στο μυαλό όσων ενδιαφέρονται γι’ αυτά τα συμφέροντα; όταν είναι τόσα, μα τόσα πολλά;

10 Η οικονομική κρίση Δεν πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στην εν εξελίξει οικονομική κρίση, μοιάζει σαν ένα ιστορικό γεγονός. Μόνο που δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες. Ολόκληρη η Ευρώπη, από την συνένωσή της, πολλές φορές έχει περπατήσει σε τεντωμένο σχοινί. Ετούτη τη φορά όμως, πολλές χώρες κατρακύλησαν, αν όχι όλες, άλλες πολύ, κι άλλες λίγο. Κάποιες, όπως η Ελλάδα, κατρακύλησε πιο πολύ, κι ακόμη δεν σταμάτησε την κατρακύλα. Έτσι και φτάσει στον πάτο, σίγουρα θα παρασύρει και κάποιες άλλες, σίγουρα το χτύπημα θα είναι μεγάλο για την ίδια την Ένωση. Εξάλλου, όσο κι αν θέλουν κάποιοι ‘μεγάλοι’ ευρωπαίοι, να ρίξουν το βάρος στην κάθε χώρα χωριστά για την άσχημη οικονομική της κατάσταση, το γεγονός από μόνο του, ότι κάποιες δεκαετίες πριν ήταν κι αυτή η χώρα στην ένωση, δίνει ξεκάθαρη ευθύνη, σ’ όλες τις χώρες, και πιο πολύ σ’ αυτές που φέρονται αρχηγικά!! Στο κάτω-κάτω, ευρωπαϊκή ένωση σημαίνει, οικονομική ένωση. Γιατί να φταίει μόνο η χώρα που έπαθε την ζημιά;

11 Κάποιοι θέλουν να ξεμυτήσουν Μέσα από το κατεστημένο που δημιουργήθηκε, πολλοί πολιτικοί ξεμύτισαν, για να ‘σώσουν’ την χώρα τους από την καταστροφή. Όμως, το μόνο που κατάφεραν ήταν, να υποκύψουν κι αυτοί στο δήθεν πρόγραμμα της υπακοής προς τους θεσμούς (συμφωνίες, τρόικα), Κι ενώ ολόκληρη η Ευρώπη, όλοι οι λαοί της Ευρώπης, ήθελαν οι ιδέες τους να ταξιδεύουν στο υπερπέραν, ξεπερνώντας και την ταχύτητα του φωτός, τελικά, οι ιθύνοντες, οι καταστάσεις, τα συμφέροντα, σκοπό έχουν να κρατούν την εξέλιξη, και να οδηγούν την ζωή όλων μας προς τις ιδέες και τις συμπεριφορές του παρελθόντος!! Μόνο έτσι, αισθάνονται ότι ελέγχουν τους ευρωπαϊκούς λαούς!! Θέλουν μία τεράστια Ευρώπη, όχι των λαών, αλλά των ολιγαρχιών!!

12 Η ευρωπαϊκή λερναία ύδρα. Οι ελάχιστοι πολιτικοί λοιπόν, που τόλμησαν να χώσουν την μύτη τους, στις ευρωπαϊκές ‘αρχές’ μοιάζουν σαν τον Ηρακλή με την λερναία ύδρα, μόνο που: Πολλοί πήγαν να της κόψουν έστω ένα κεφάλι, και πριν καλά- καλά προλάβουν, να κόψουν έστω αυτό το ένα, φύτρωσαν άλλα δύο, άλλα δύο,… κι έτσι όλοι επέστρεψαν με την ουρά κάτω από τα σκέλια, και προφανώς, με κάποια κοντέινερ ρευστό, ζεστό προσωπικό χρήμα, για ν’ αγοράσουν ψηφοφόρους και να επικρατήσει η ‘ειρήνη’-σιωπή, και σ’ ετούτη τη χώρα που λέγεται Ελλάδα! Που είσαι θεέ μου; Έγινες κι εσύ φιλοχρήματος; Πες μου: -Τι άλλο μπορεί να πει κανείς;; Όλοι οι Ευρωπαίοι μιλούν για δημοκρατία, μόνο που δεν ξέρουν, τι είναι δημοκρατία! Και το χειρότερο; Ενώ φέρονται δικτατορικά, θέλουν να ονομάσουν την δικτατορία, δημοκρατία!!

13 Τέτοια εκλογομανία…. Έτσι, και στην χώρα ετούτη, για τρίτη φορά μέσα σε επτά μήνες, πάμε για εκλογές! και το κακό πάλι; Κανείς δεν ξέρει, αν εδώ θα σταματήσουμε, κανείς δεν μας λέει ότι θα τελειώσουν οι εκλογές τουλάχιστο για την χρονιά ετούτη!! Κι αν έρθουμε στα ερωτήματα, για το ποιους θα ψηφίσουμε, ποιο κόμμα δηλαδή, κανείς δεν μπορεί να μας πει βάσει λογικής σειράς, τι πρέπει να κάνουμε!! Κανείς δεν ξέρει να μας πει, μήπως κι εμείς φύγουμε από την χώρα μας μαζί με τους πρόσφυγες, προς άγνωστη κατεύθυνση!! Και το ακόμη χειρότερο; κανείς δεν ξέρει να μας πει, μήπως γίνουμε πρόσφυγες μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Που είσαι θεέ μου; τελικά υπάρχεις; που κρύβεσαι;

14 Τι πολιτική να κάνω; Όταν είναι δοσμένη!! Ενώ όταν ξεκίνησα να γράφω ετούτο το θέμα, στο μυαλό μου είχα να κάνω πολιτικά σχόλια, ώστε να ξεδιαλύνω τουλάχιστο σε κάποια σημεία την κατάσταση, ώστε να κάνω κάποιες προτάσεις, έστω απελπισίας, τελικά, δεν μπορώ να βάλω μία σειρά, μ’ αυτά που βλέπω στο γυαλί, κι ακούω!! Τι αξία έχει για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές; Οι ιθύνοντες του πλανήτη, βρήκαν ένα σύστημα, ξεκινώντας από την πρώτη παγκόσμια δύναμη, που ισοψηφίστηκαν ο νεότερος Μπους με τον ανταγωνιστή του, και θέλουν να το εφαρμόσουν παντού. Μόνο που για την συνέχεια, εμείς δεν έχουμε ούτε Ιράκ να επιτεθούμε κατά λάθος, κι ούτε υποψήφιο μαύρο ηγέτη, ώστε να ηρεμήσουν οι ψηφοφόροι για κάποιο χρονικό διάστημα!! Κατά τα άλλα, θα γίνουν κι εδώ, ‘δημοκρατικές’ εκλογές!! Θέλουμε δεν θέλουμε, θα χορέψουμε στο ταψί όπως θα μας προστάζουν!!

15 Τελικά, τι θα ψηφίσουμε; Ας μη ρωτήσουμε τους επίγειους αυτοχρησμένους θεούς, ας τους αφήσουμε να παίξουν μόνοι τους την παράστασή τους!! Θα πληρωθούν καλά!! Μόνο που στην προσπάθειά του ο πραγματικός θεός, αντί να τους τιμωρήσει, τιμωρεί εμάς!! Γνωρίζουμε όλοι το αποτέλεσμα, το καταλάβαμε: Όχι Γιάννης, αλλά Γιαννάκης!! Η επιτυχία τους, όλων, εσωτερικών και εξωτερικών θεών, είναι απόλυτη! Ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη!! Άρα τι μας μένει; να τους χαρίσουμε την επιτυχία τους, τουλάχιστο αδιαφορώντας. Να μας μείνει η αίσθηση, ότι δεν ευθυνόμαστε τόσο πολύ, όσο αυτοί που θα ψηφίσουν τους μεν ή τους δε. Αν και ελάχιστοι θα το δεχτούν, συνιστώ να ψηφίσουμε δια της απουσίας μας. Μήπως η επιφανειακή αδιαφορία μας, δείξει το τεράστιο ενδιαφέρον μας, για ζωή, για ειρήνη, κι όλα αυτά τα σχετικά, που όλοι γνωρίζουμε!!

16 Προσωπικά στοιχεία Πολλοί θέλουν κάποια προσωπικά στοιχεία, κάποιες εξηγήσεις. Ναι. Από το 2010, ασχολήθηκα με την πολιτική. Ήμουνα σ’ ένα πολιτικό κόμμα, που προσπαθούσα να πιστέψω, ότι δεν ήταν ούτε αριστερό, κι ούτε δεξιό, ήταν απλώς οικολογικό, θ’ ασχολούνταν μόνο με την οικολογία, σε όποιο πολιτικό φορέα κι αν προσκολλούσε. Το θέμα δεν είναι αν διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου ή όχι, το θέμα είναι ότι στην πολιτική της χώρας μας, και της Ευρώπης απ’ ότι καταλαβαίνω, δεν μπορείς να τα βάλεις με κάποια πρόσωπα, είναι έτσι δομημένα τα πολιτικά κόμματα, που δεν έχουν περιθώρια καμιάς εξέλιξης, ή έστω ελάχιστης, ώστε να μην στηρίξουν τα μεγάλα και τα μικρά καταστροφικά συμφέροντα!! Κι όσοι κοκορεύονται ότι είναι αντιμνημονιακοί, ότι βρίσκονται στην άκρα δεξιά, ή στην άκρα αριστερά, κάνουν πολύ μεγάλο κακό.

17 Αγαναχτισμένοι ψηφοφόροι Απλώς ισορροπούν την κατάσταση, για να συγκεντρώνουν και να ηρεμούν τους αγαναχτισμένους ψηφοφόρους!! Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν την κατάσταση, θα έπρεπε ομαδικά, όλοι αυτοί οι ψευτοδιαμαρτυρόμενοι κυβερνήτες, να παραιτηθούν, και να τρέξουν να συμπαρασταθούν στο απλό καθημερινό πολίτη. Να ξεφύγουν από τα δόκανα της πολιτικής!! Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχει πολιτική, δεν υπάρχει προγραμματισμός, δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει το σήμερα, δεν υπάρχει το αύριο, δεν υπάρχει το… υπάρχει… όλα κυλάνε κατά την βούληση του θεού!! ποιανού θεού; ειλικρινά δεν ξέρω!!

18 Λέτε… να είναι στημένο;; Ελληνική μεταφορική έκφραση: Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ!! Συμβαίνουν τρελά πράγματα σ’ ετούτη την Ευρώπη, σ’ ετούτες τις χώρες. Οι Τούρκοι ανθρωποέμποροι έγιναν ζάμπλουτοι, κι όλη η χώρα!! Εμείς, ως πρώτη χώρα που πατάνε οι πρόσφυγες, έχουμε τρελαθεί τελείως, δεν προλαβαίνουμε να τους δίνουμε χαρτιά, έστω ψεύτικα, κι ενώ όλες οι χώρες που διέρχονται έχουν τρομοκρατηθεί, η ‘μεγάλη’ Γερμανία, δεν τους υποδέχεται απλώς, αλλά γιορτάζει την άφιξή τους στην χώρα της!! Μόνο που δεν ξέρει να μετρήσει καλά τα κουκιά!! Ποιος φανταζόταν ότι θα της τύχαινε τέτοιο λαχείο!! Τις τελευταίες δεκαετίες, ακόμη και οι Έλληνες εργάτες που είχαν πάει μετά τον πόλεμο, έχουν συνταξιοδοτηθεί, κι έτσι θα πρέπει να μαζέψουν και πάλι εργάτες, για ν’ αυξήσουν την παραγωγή. Ήδη, επιστημονοεργάτες, που κάνουν όλη την λάντζα κάθε επιστήμης, συγκεντρώνουν κι από εμάς, και με την ανάπτυξη που αυτοί θέλουν, θα προσλάβουν εργάτες, ως σωτήρες μάλιστα, όλους τους πρόσφυγες!!

19 Έπεσε ακρίδα!! Κι ενώ μετά τον πόλεμο του ’40, που η ίδια είχε κάνει, πήρε μετανάστες από χώρες που τις είχε εξουθενώσει κι ανορθώθηκε η ίδια, τώρα τα εργατικά χέρια, πήγαν μόνα τους στην χώρα της!! Μόνο που δεν θέλει να καταλάβει, ότι τα τεράστια συμφέροντα που και η ίδια στηρίζει, άρχισαν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους, όπως: «έπεσε ακρίδα» Θα τους βάλει σ’ ένα χώρο, θα τους ταΐζει, θα τους εκπαιδεύει, κι όποτε θέλει κάποιος εργοδότης κάποιον εργάτη για δυο τρις μέρες, θα παίρνει κάποιον και θα τον επιστρέφει!! Το ίδιο θα κάνει και με όσους ντόπιους θέλουν να ‘φιλοξενήσουν’ οικογένειες, η οικογένεια που θα το παίζει ‘αφεντικό’ θα παίρνει ενίσχυση από το κράτος, κι όποτε κι όπως θέλει θα έχει στην διάθεσή της ολόκληρη την οικογένεια των προσφύγων!! Μάλιστα πολύ φοβάμαι, ότι τα χρήματα δεν θα είναι του κράτους, αλλά, της ευρωπαϊκής ένωσης!! Θα πληρώνουμε όλοι δηλαδή!! Που είσαι Θεέ; που; Έχεις κάπου εγκατασταθεί και δεν βλέπεις τίποτα άλλο; ή αφήνεις και πάλι το χρήμα, μάλιστα το μαύρο χρήμα, το κατάμαυρο, να είναι ανώτερο από εσένα;

20 Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Όμως, αντέδρασαν (σήμερα 14/9) τρομοκρατήθηκαν κι αυτοί, τρομοκρατήθηκε η Ευρώπη… και… «που είσαι ακόμη!!» Εμπλοκή όλης της Ευρώπης, της Ρωσίας, Μέσης Ανατολής, Αφγανιστάν!! Κι επειδή όλα, έτσι που τα αφήσαμε ως άνθρωποι να εξελιχτούν, οδηγούνται προς την καταστροφή, κανείς δεν ξέρει από πού θα έρθει, και πως θα έρθει. Δέκα, δεκαπέντε χρόνια πριν, φοβόμουνα την επέλαση των Κινεζικών λαών που θα έμπαιναν κατά εκατομμύρια από τον Έβρο, τώρα από την θάλασσα…. Και τόσος λαός να πνίγεται… Που είσαι Θεέ; Πάμε όλοι για πνίξιμο;

21 Θα έρθουν κι απ’ αλλού; Έτσι κι ανοίξει και το θέμα βόρειας και νότιας Κορέας, ή κάτι άλλο, μήπως αρχίσει και η επέλαση των κινεζικών λαών; Αν δεν τα καταφέρουμε ως ανθρωπότητα, να ελέγξουμε την παγκόσμια κατάσταση, ή να σταματήσουμε την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης, κάτι αδύνατο, τότε, κανείς δεν ξέρει την αρνητική μας εξέλιξη!! Νομίζω, ότι πρέπει να σκεφτούμε, και να τραβήξουμε…. Μπροστά!!

22 Τι θέλω; Τι πρέπει κατά την άποψή μου να γίνει; Θα προσπαθήσω να καταγράψω και την καλοπροαίρετη πλευρά, η οποία είναι αδύνατο να καταγραφεί σωστά και αποτελεσματικά. Κι αυτό επειδή, αν δεν το πιστέψει ο κόσμος, βήματα στην παγκόσμια σκηνή δεν γίνονται. Θα ξεκινήσω παραδειγματικά, από την τελευταία επίσημη δουλειά που έκανα έως τώρα, κι ας μου επιτρέψουν οι όποιοι σχετικοί κυβερνήτες, να γνωρίζω γι’ αυτή την δουλειά, περισσότερα απ’ όσα εκείνοι. Η τελευταία επίσημη δουλειά μου ήταν, εκπαιδευτής οδηγών. Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες ανά τον κόσμο, μία-μία κλείνει. Το επόμενο βήμα των μεταφορών, της μετακίνησης, της εξέλιξης, δεν μπορεί να είναι άλλο, παρά μόνο η οικογενειακή εναέρια κυκλοφορία. Κι επειδή το αυτοκίνητο έχει τόσο πολύ διεθνοποιηθεί, το επόμενο βήμα, δεν μπορεί να είναι μόνο υπόθεση μιας χώρας, ή μερικών χωρών.

23 Θα δεχτεί ο πλανήτης; Κι έτσι τίθεται το μεγάλο, το τεράστιο ερώτημα: Είναι δυνατόν, ο κόσμος, οι πολίτες του πλανήτη, να δεχτούν έτσι ξαφνικά, στα καλά καθούμενα την οικογενειακή εναέρια κυκλοφορία; να βγαίνει ο καθένας από το σπίτι του κι αντί να παίρνει το αυτοκίνητό του για να πάει στην δουλειά του, να παίρνει το ιπτάμενό του; Πόση δουλειά χρειάζεται η παγκοσμιότητα; Μήπως κάποια σχετική εργασία έχει ξεκινήσει; Τα κινητά τηλέφωνα, από την εφεύρεσή τους, έως την έναρξη των επίσημων πωλήσεων, πέρασε πάνω από μισός αιώνας!! Για την εξέλιξη του κινητήρα, μόνο έως εδώ που έφτασε, από την επίσημη παγκόσμια κυκλοφορία του, πέρασε πάνω από ένας αιώνας… και με αφορμή του,.. έγιναν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι!!

24 ΟΕΚ (οικογενειακή εναέρια κυκλοφορία) Το ιπτάμενο όχημα, η ΟΕΚ, που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ούτε δοκιμαστικά, θα διαρκέσει λιγότερο από μισό αιώνα; Τι θα γίνει ο κόσμος, που γνωρίζει ήδη τις δυνατότητες που έχει η επίσημη παγκόσμια τεχνολογία; Πως θα ελεγχθεί ο κόσμος; με οικονομικές καταρρεύσεις; Η αλήθεια είναι, πως, έτσι που σκέφτονται οι παγκόσμιοι και ευρωπαϊκοί ‘φωστήρες’ έτσι που θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο, δεν έχουν απλώς δίκαιο για τον πλήρη παγκόσμιο οικονομικά έλεγχο, αλλά δεν βρίσκουν άλλη λύση.

25 ΟΕΚ Χρηματιστήρια Ας διερωτηθούμε, στα παγκόσμια χρηματιστήρια που κινούνται οι παγκόσμιες τεράστιες αγορές, από απλούς κι από μεγάλους χρηματιστές, πρόκειται στα καλά καθούμενα ν’ αγοράσουν ανύπαρκτες μετοχές της ΟΕΚ; Για το αυτοκίνητο, όπως ήδη έχω αναρτήσει στο θέμα Επιστήμονες (Θα το βρείτε αναρτημένο στην πρώτη όψη της επόμενης σελίδας, που είναι έως τέλος του 2012) το 1903, μεγαλοδικηγόρος ρώτησε τον χρηματιστή του αν μπορεί να επενδύσει στο αυτοκίνητο, και ο χρηματιστής του, του απάντησε: -Μόδα είναι θα περάσει, το άλογο θα παραμείνει!! Δηλαδή, έστω κι αν κυκλοφορήσει η ΟΕΚ, πόσο καιρό θα κάνει ο κόσμος να το πιστέψει; Θα το δεχτούμε ως ανθρωπότητα χωρίς πόλεμο; θα συμφωνήσουν οι μικρομέτοχοι, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια κίνηση κεφαλαίων, να οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς την εξέλιξη; Παγκόσμιοι θεοί, αγνέ πραγματικέ θεέ, βοήθα!!

26 Πηγές ενέργειας Κι αν έρθουμε και στα καύσιμα, που σίγουρα, για πολλούς λόγους πρέπει ν’ αλλάξουν, τι θα γίνει; Τι θα κάνουν οι χώρες που τα παράγουν; Τι θα γίνουν οι χώρες που έχουν ήδη ξεκινήσει γεωτρήσεις; Τα ιπτάμενά μας οχήματα, θα συνεχίσουν να καίνε ορυκτά καύσιμα; Αν ναι! ζήτω που καήκαμε!! Πόσα, μα πόσα ερωτήματα ακόμη, υπάρχουν για την εξέλιξη; Τελικά, με το στενό τους μυαλό, που μας κυβερνούν οι παγκόσμιοι κυβερνήτες, δεν βρίσκουν άλλες λύσεις, από το να μας γυρίζουν πίσω!! Ας το καταλάβουν, κι ας το πιστέψουν, τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω, όσα φράγματα κι αν θα γίνουν, όσοι πόλεμοι κι αν γίνουν, εκτός μόνο, αν γίνει ένας πόλεμος απόλυτης καταστροφής!! απόλυτης και πλήρους ισοπέδωσης του πλανήτη!!

27 Απόφαση Ας το αποφασίσουν οι ‘μεγάλοι’ κι αν δεν υπάρχουν αυτοί οι μεγάλοι, ας αφήσουμε τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, τις αφανείς ευφυΐες, να συνδέσουν τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες, κι αυτές που έρχονται, και να μπει η ανθρωπότητα στις απολαύσεις που μας προσφέρει η φύση = θεός!! Μας συμφέρει όλους, μεγαλοκαρχαρίες, κι απλούς κεφαλαιούχους!

28 Ιδέες- Θεός Φυσικά, οι ιδέες για να κυβερνηθεί ο πλανήτης, η Ευρώπη, και η κάθε χώρα χωριστά, δεν περιορίζονται, στο αν θα φτιάξουμε σύντομα την οικογενειακή εναέρια κυκλοφορία, ή όχι. Απλώς θέλω να δείξω, πως πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα σε κάθε τομέα, ακόμη και προς την πίστη του καθενός μας, ν’ αφήσουμε τον πραγματικό θεό να μας κυβερνήσει, αυτόν που αγαπάει τον άνθρωπο, αυτόν που αγαπάει την φύση, αυτόν που δεν θέλει καταστροφές, αλλά ειρήνη,… κι όλα αυτά που μας κάνουν τον βίο μας, βιώσιμο!!

29 Οι φόβοι μου!! Κλείνοντας, πρέπει να εκφράσω και τους φόβους μου. Σήμερα 16-9-2015, σε τρις (3) μέρες, έχουμε εκλογές. Θα προσπαθήσω ν’ αναρτήσω το παρόν πριν τις εκλογές, έστω και την παραμονή, με μία ευχή!! Να μην βγούνε οι φόβοι μου!! Ποιοι είναι; Ήδη βρισκόμαστε τα τελευταία 4-5 χρόνια σε πτώχευση, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ!! Οι κυβερνήτες μας, κυβερνούσαν και θα συνεχίσουν να κυβερνούν, κατόπιν εντολών. Έστω κι έτσι, ας είναι, αφού βρισκόμαστε υπό κατοχή, αλλά: ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΔΡΩΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! Τέλος……..


Κατέβασμα ppt "Θεέ μου… βοήθεια!! 2-9-2015 ξεκίνησα να γράφω. Πρώτα απ’ όλα, τι είναι η έκφραση Θεός; Θεός είναι, η ασύλληπτη έννοια για τον άνθρωπο, που δεν μπορεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google