Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Oυράνιο σχολείο Πώς θα’ θελα ο ουρανός να ήταν το σχολειό μου, και του σχολειού μου η φορεσιά να ΄τανε το σύννεφό μου. Να΄χα τα σύννεφα χαρτί τα ράμφη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Oυράνιο σχολείο Πώς θα’ θελα ο ουρανός να ήταν το σχολειό μου, και του σχολειού μου η φορεσιά να ΄τανε το σύννεφό μου. Να΄χα τα σύννεφα χαρτί τα ράμφη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Oυράνιο σχολείο Πώς θα’ θελα ο ουρανός να ήταν το σχολειό μου, και του σχολειού μου η φορεσιά να ΄τανε το σύννεφό μου. Να΄χα τα σύννεφα χαρτί τα ράμφη των πουλιών συνδετήρι φτερά πουλιών τα μολύβια μου και η βροχή σβηστήρι. Και να΄χα για δασκάλες μου τις έξυπνες κουκουβάγιες να με ‘περναν στον ουρανό τα πάντα να μαθαίνω. Ελισσώ Παρπή Μάππουρα Εύη Πελετιέ Γιώργος Παλαζής Άννα Χατζηκυριάκου Γ΄1

2 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ Πώς θα ΄θελα το διάστημα να ήταν το σχολειό μου και του σχολειού μου η στολή να’ ταν του αστροναύτη. Να ΄χα το φεγγάρι για χαρτί αστέρι για μολύβι η γη να΄ταν η ξύστρα μου κι ο κομήτης σβηστήρι. Και να΄χα για δασκάλα μου τα διαστημόπλοια στ’ αστέρια να με γυρίζουν. Κυριάκος Νιούλικος Ιάκωβος Τσαγγάρης Χριστόφορος Παρπής Μάππουρας Γ΄1

3 ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤ΄ΟΡΥΧΕΙΟ Πώς θα΄θελα το ορυχείο να ήταν το σχολειό μου και του σχολειού μου η φορεσιά διαμαντένια πανοπλία! Να ΄χα μια πλάκα για χαρτί μαγνήτη συνδετήρι αξίνα τα μολύβια μου σμαράγδι για σβηστήρι. Και να΄χα για δασκάλες μου γρήγορα καροτσάκια να με γυρίζουνε παντού να βρίσκω διαμαντάκια. Μαρία Πισία Πέτρος Κυριάκου Φίλιππος Παουλλής Γ’ 1

4 Σχολείο δεντρόσπιτο Πώς θα΄θελα η ζούγκλα να ήταν το σχολειό μου. Να΄χα το ξύλο για χαρτί, κληματίδες για συνδετήρι, πίσσα των δέντρων τα μολύβια μου και πέτρες για σβηστήρι. Και να ΄χα για δασκάλες μου, τις ζωηρές μαϊμούδες, να με ΄παιρναν κάθε πρωί στη ζούγκλα να γυρίζω!

5 Σχολείο στο Β. Πόλο Πώς θα’ θελα ο Β.Πόλος να ήταν το σχολειό μου και του σχολειού μου η φορεσιά να ΄τανε το παλτό μου! Να ΄χα τον πάγο για χαρτί ψάρι για συνδετήρι, οι πιγκουίνοι τα μολύβια μου και οι ξιφίες ξύστρα! Και να΄χα για δασκάλους μου τις πολικές αρκούδες στους πάγους να με παίρνaνε τσουλήθρα να κυλούμε!


Κατέβασμα ppt "Oυράνιο σχολείο Πώς θα’ θελα ο ουρανός να ήταν το σχολειό μου, και του σχολειού μου η φορεσιά να ΄τανε το σύννεφό μου. Να΄χα τα σύννεφα χαρτί τα ράμφη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google