Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΙΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ- ZONING (ΖΩΝΕΣ) ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΙΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ- ZONING (ΖΩΝΕΣ) ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΙΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ- ZONING (ΖΩΝΕΣ) ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

2 Β΄ΕΠΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΙΙ, ΒΑΦΕΣ ΠΡΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Οι μαθητές γνωρίζουν την εφαρμογή των τεχνικών του αποχρωματισμού ή ντεκαπάζ και την εφαρμογή των βαφών στα μαλλιά. Ηλικίες μαθητών: 18 με 22.

3 ΣΚΟΠΟΣ Να μάθουν την τεχνική εργασία των βαφών με πολλαπλή χρήση χρωμάτων.

4 ΣΤΟΧΟΙ α) Οι μαθητές να μπορούν να επιλέγουν ανοιχτά ή σκούρα, έντονα ή φυσικά χρώματα, β) να μπορούν να χρησιμοποιούν επίπεδα χρωμάτων που βρίσκονται σε αρμονία ενάντια στην αντίθεση και γ) να εργαστούν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (2 με 2,5 ώρες)

5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΝΤΕΚΑΠΑΖ) ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΝΤΕΚΑΠΑΖ) ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΒΑΦΗΣ: 7,34- 8,34- 9,3 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΒΑΦΗΣ: 7,34- 8,34- 9,3 ΟΞΥΖΕΝΕ: 10, 20 ΚΑΙ 30 VOL. ΟΞΥΖΕΝΕ: 10, 20 ΚΑΙ 30 VOL. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΛ ΒΑΦΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΛ ΒΑΦΗΣ ΠΙΝΕΛΑ ΒΑΦΗΣ ΠΙΝΕΛΑ ΒΑΦΗΣ ΓΑΝΤΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

6 ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

7 Ξάνοιγμα με ντεκαπάζ και 30 vol.

8 Πέρασμα βαφής 7,34 με 20 vol. στις ρίζες. Πέρασμα βαφής 8,34 με 20 vol. στο μεσαίο τμήμα των μαλλιών.

9 Πέρασμα με το 9,3 με 10 vol. στις άκρες. Χρόνος δράσης: 35-40 Τέλος, λούζουμε τα μαλλιά απαλά.

10 Οι μαθητές θα χωριστούν σε 3 ομάδες: Η πρώτη ομάδα θα δουλέψει σε κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις. Η δεύτερη ομάδα θα δουλέψει σε σοκολατί και καφέ-μπεζ αποχρώσεις. Η τρίτη ομάδα θα δουλέψει σε ξανθές και πλατινέ αποχρώσεις.

11 Στο τέλος της εργασίας οι ομάδες θα παρουσιάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ο αρχηγός από κάθε ομάδα θα αναλύσει τα στάδια ξανοίγματος και βαφής βήμα-βήμα. Τέλος, θα συζητηθούν όλες οι εργασίες πριν και μετά το αποτέλεσμα.

12 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Κατέβασμα ppt "ΔΙΠΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ- ZONING (ΖΩΝΕΣ) ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google