Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μυϊκή συστολή. Μειομετρική σύσπαση Μειομετρική σύσπαση όταν οι προσφύσεις του μυός πλησιάζουν μεταξύ τους ( βραχύνονται) Μειομετρική συστολή κατά την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μυϊκή συστολή. Μειομετρική σύσπαση Μειομετρική σύσπαση όταν οι προσφύσεις του μυός πλησιάζουν μεταξύ τους ( βραχύνονται) Μειομετρική συστολή κατά την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μυϊκή συστολή

2

3 Μειομετρική σύσπαση Μειομετρική σύσπαση όταν οι προσφύσεις του μυός πλησιάζουν μεταξύ τους ( βραχύνονται) Μειομετρική συστολή κατά την οποία ο μυς υπερνικά την αντίσταση, μειώνεται το μήκος του και η άρθρωση κινείται προς την κατεύθυνση της δύναμης του μυ.

4 Πλειομετρική σύσπαση Πλειομετρική σύσπαση όταν η προσφύσεις του μυός που ενεργεί απομακρύνονται από το κέντρο. Πλειομετρική συστολή κατά την οποία η αντίσταση είναι μεγαλύτερη από την δύναμη του μυός, το μήκος του μυ μεγαλώνει και η άρθρωση κινείται προς την κατεύθυνση της αντίστασης.

5 Ισομετρική σύσπαση Ισομετρική σύσπαση ο μυς που ενεργεί για την σταθεροποίηση μια άρθρωσης δεν παρουσιάζει μεταβολή στο μήκος του. Ισομετρική συστολή κατά την οποία ο μυς αναπτύσσει δύναμη ίση με την αντίσταση,το μήκος του παραμένει σταθερό και δεν γίνεται κίνηση της άρθρωσης.

6


Κατέβασμα ppt "Μυϊκή συστολή. Μειομετρική σύσπαση Μειομετρική σύσπαση όταν οι προσφύσεις του μυός πλησιάζουν μεταξύ τους ( βραχύνονται) Μειομετρική συστολή κατά την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google