Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη Σχ. Έτος : 2015-16

2 Συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή

3 Για να είμαστε υγιείς Τρώμε κάθε μέρα ένα καλό πρωινό! Βάζουμε στην διατροφή μας Ψωμί, δημητριακά, ρύζι, πατάτες, άφθονα φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, λαχανικά, ελαιόλαδο, τυριά και γιαούρτι που είναι σύμμαχοι της υγείας μας.

4 2 – 3 φορές την εβδομάδα τρώμε: Ψάρια, πουλερικά, αυγά. Σπάνια (Λίγες φορές το μήνα ή συχνότερα σε μικρότερες ποσότητες) Κόκκινο κρέας και γλυκά

5 Ακολουθούμε την συμβουλή του αρχαίου σοφού Κλεόβουλου του Λίνδιου "Παν μέτρον άριστον"

6 Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε να γυμναζόμαστε συστηματικά!

7 Και όλα αυτά τα κάνουμε πράξη

8

9

10

11

12

13

14

15


Κατέβασμα ppt "Υγιεινή διατροφή Συντονίστρια εκπ/κός: Μαντικού Σταματία Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί διαχείρισης ομάδων: Καρβούνη Ευαγγελία Λιβανίου Ευαγγελία Τσούτσουρα Φρειδερίκη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google