Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΘΗΜΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η’ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΘΗΜΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η’ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΘΗΜΑ 1

2 ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η’ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΟΒΑΝ, ΞΥΡΙΖΑΝ, ΣΥΝΕΘΛΙΒΑΝ, ΕΚΑΙΓΑΝ, ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΑΒΙΔΕΣ Η’ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΖΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

3 ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΤΡΑΚΑ, ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΕΣ, ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΟΦΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΖΩΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΞΥΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΕΙΑ.

4 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ 4.000 ΚΑΙ 3.000Π.Χ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗΣ ΠΑΣΤΑΣ. Η ΠΑΣΤΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΤΡΙΣΟΥΛΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ, ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ, ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ. ΣΤΗ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΚΧΥΜΑΤΑ ΔΕΝΔΡΩΝ (ΚΑΚΑΟΔΕΝΔΡΟΥ) ΣΑΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΞΕΡΙΖΩΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΤΡΑΚΩΝ ΜΥΔΙΩΝ.

5 ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

6 Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ. Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

7 ΕΙΔΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΥΡΑΦΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑΒΙΔΕΣ ΨΥΧΡΑΘΕΡΜΑ ΧΑΛΑΟΥΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΕΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1.ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ1. ΣΕ ΟΡΜΟΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥ 2. ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣ. ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 3. ΑΚΡΟ ΤΡΙΧΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ. ΔΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΝΟΩΔΟΥΣ ΣΕ 4. ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΕΛΟΓΕΝΕΣ.

8 ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 1.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 2.ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 3.ΒΟΛΒΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 4.ΙΔΡΩΤΟΠΟΙΟΣ ΑΔΕΝΑΣ (ΕΚΚΡΙΝΗΣ) 5.ΣΜΗΓΜΑΤΟΓΟΝΟΣ ΑΔΕΝΑΣ 6.ΟΡΘΩΤΗΡΑΣ ΜΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

9 ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 7.ΘΗΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ 8.ΦΛΕΒΑ 9. ΛΕΜΦΑΓΓΕΙΟ 10.ΑΡΤΗΡΙΑ

10 ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΙΝΟ ΕΠΙΘΗΛΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ, ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΚΟΛΠΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΩΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ.

11 ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΑΤΡΟΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΝΟΥΔΙ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΣΤΟ ΕΦΗΒΑΙΟ, ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΣΤΟ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

12 ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΡΙΧΩΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΤΙΣ ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΝΟΩΔΕΙΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΡΙΧΩΜΑ. ΟΙ ΧΝΟΩΔΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΛΕΝΟΓΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΛΑΜΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΛΟΓΕΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ.ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ, ΑΠΟ ΦΥΛΟ ΣΕ ΦΥΛΟ, ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΠΟ ΦΥΛΗ ΣΕ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

13 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ: Α) ΟΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΕΣ (ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΕΦΑΛΗΣ) Β) ΟΙ ΧΝΟΩΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. Γ) ΟΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ, ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ. ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 0,5ΧΛΣΤ. ΜΕΧΡΙ 1,5ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ 0,007 ΧΛΣΤ. ΜΕΧΡΙ 0,17 ΧΛΣΤ.

14 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ: ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΣΤΡΥΧΟΕΙΔΕΙΣ Η ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΕΙΣ. Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Π.Χ. ΑΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΤΡΙΧΕΣ ΣΕ 1 ΤΕΤΡ. ΕΚΑΤ., ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 700 ΤΡΙΧΕΣ ΣΕ 1 ΤΕΤΡ. ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ 300 ΤΡΙΧΕΣ ΣΕ 1 ΤΕΤΡ. ΕΚΑΤ.

15 Η ΧΡΟΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ: ΞΑΝΘΟΣ, ΑΝΟΙΚΤΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΟΣ, ΒΑΘΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

16 ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΥΔΡΟΓΟΝΟ, ΑΖΩΤΟ, ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ.Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΑΛΥΤΗ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΥΛΑΚΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΔΙΑΛΥΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ, ΠΕΝΤΟΖΕΣ, ΦΑΙΝΟΛΕΣ, ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΓΛΥΚΟΓΟΝΟ, ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΟΞΥ Κ.Λ.Π.Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΝΩΔΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΝΟΞΕΑ.

17 ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΓΛΥΚΙΝΗ ΦΑΙΝΥΛΑΝΙΝΙΝΗ ΑΛΑΝΙΝΗ ΤΥΡΟΣΙΝΗ ΒΑΛΙΝΗ ΘΡΕΟΝΙΝΗ ΣΕΡΙΝΗ

18 ΠΡΟΛΙΝΗ ΛΥΣΙΝΗ ΑΡΓΙΝΙΝΗ ΘΡΥΠΤΟΦΑΝΗ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΥΣΤΙΝΗ ΑΣΠΑΡΤΙΚΟ ΟΞΥ ΚΥΣΤΕΪΝΗ ΛΕΥΚΙΝΗ ΜΕΘΙΟΝΙΝΗ ΙΣΟΛΕΥΚΙΝΗ ΙΣΤΙΔΙΝΗ

19 Η ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΑΛΙΩΝ Η ΟΞΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ. Η ΤΡΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΔΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΒΑΡΟΣ 56ΓΡΑΜΜ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΘΗΜΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΘΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η’ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google