Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PowerPoint. Σκοπός  Δημιουργία Ταινίας Κινούμενων Σχεδίων στο Power Point.  Εικόνες  Διάλογοι  Κινήσεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PowerPoint. Σκοπός  Δημιουργία Ταινίας Κινούμενων Σχεδίων στο Power Point.  Εικόνες  Διάλογοι  Κινήσεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PowerPoint

2 Σκοπός  Δημιουργία Ταινίας Κινούμενων Σχεδίων στο Power Point.  Εικόνες  Διάλογοι  Κινήσεις

3 Δεξιότητες Internet

4 Δεξιότητες Ζωγραφικής Οι ήρωες που θα βρουν τα παιδιά πρέπει να έχουν μονόχρωμο φόντο για να τους βάλουμε πάνω στην εικόνα με το τοπίο. 2 τρόποι: Κόβουμε με την Ελεύθερη Επιλογή τον ήρωα (δύσκολο..) Σβήνουμε το φόντο με τη γόμα αυξάνοντας το ζουμ αν χρειάζεται (εύκολο!)

5 Δεξιότητες Power Point Φόντο Διαφάνειας: Κάθε διαφάνεια έχει ως φόντο το τοπίο της ιστορίας. Μορφοποίηση Εικόνων: π.χ. αλλάζουμε τη φωτεινότητα για να κάνουμε το φωτεινό τοπίο νύχτα. Εικόνα πάνω σε εικόνα: Μεταφορά πίσω ή εμπρός: οι ήρωες μεταφέρονται μπροστά από το τοπίο. Ορισμός διαφανούς χρώματος: αφαιρούμε το μονόχρωμο φόντο από την εικόνα του ήρωα. Προσθήκη Επεξηγήσεων: Τα «συννεφάκια» που περιέχουν τους διαλόγους. Προσθέτουμε εφέ (χρώμα επεξήγησης, μορφοποίηση γραμμάτων κτλ). Κινήσεις: Οι ήρωες κινούνται μέσα στο τοπίο. Πρέπει οι κινήσεις να είναι αυτόματες, χωρίς να κάνουμε κλικ από το ποντίκι ή από το πληκτρολόγιο! Προσθήκη Ήχου: Στους τίτλους αρχής, τέλους ή στις διαφάνειες. Εφέ Μετάβασης και Διαδοχή Διαφανειών: Είναι ταινία άρα πρέπει οι διαφάνειες να αλλάζουν Αυτόματα σε συγκεκριμένο χρόνο – όχι με κλικ.

6 Βελτίωση προσωπικών δεξιοτήτων Δημιουργικότητα και φαντασία. Τα παιδιά σκέφτονται την ιστορία, τα τοπία, την πλοκή και τους διαλόγους. Προοπτική και αίσθηση χώρου. Περιστροφή εικόνας με «Περιστροφή 3-Δ», όχι με γωνία! Οι ήρωες περπατούν πάνω σε δρόμους, όχι στο κάτω μέρος της διαφάνειας, ούτε πετούν! Οι ήρωες εμφανίζονται και εξαφανίζονται μπαίνοντας ή βγαίνοντας από ένα σπίτι ή ακολουθούν ένα δρόμο ως την άκρη της διαφάνειας, όχι από τον ουρανό! Τα εφέ εμφάνισης και εξαφάνισης των ηρώων πρέπει να είναι απλά, όχι με περσίδες – είναι «άνθρωποι»!


Κατέβασμα ppt "PowerPoint. Σκοπός  Δημιουργία Ταινίας Κινούμενων Σχεδίων στο Power Point.  Εικόνες  Διάλογοι  Κινήσεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google