2013 ΚΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΕΑΡΙΝΟ Ε ΞΑΜΗΝΟ 2015 ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ¨5 2013 ΚΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΕΑΡΙΝΟ Ε ΞΑΜΗΝΟ 2015 ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ¨5
Συστατικα καλλυντικων Επιφανειοδραστκές ουσίες Διυγραντικές ουσίες Αντισηπτικά/Μικροβιοκτόνα Απολυμαντικα Αντιοξειδωτικά Συντηρητικά Χρωστικές Νερό
ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΤΑΓΓΙΣΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΛΙΠΗ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑΓΓΙΣΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΟΣΜΗΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ- ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΤΑΓΓΙΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΤΑΓΓΙΣΗ 1.ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ 2.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΑΓΓΙΣΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΕΡΟΣ 3.ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 4. ΙΟΝΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΗ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΆ
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Η ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ
ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΙΞΩΔΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΑΣΕΩΝ ΘΟΛΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΥΓΕΙΣ ΛΟΣΙΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΣΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΥΚΗΤΕΣ –1.ΚΥΡΙΩΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΜΟΥΧΛΕΣ. πολυκυτταροι ,οξινο ΡΗ,μεγαλες συγκεντρωσεις σακχαρων -2.ΖΥΜΟΜΥΚΗΤΕΣ Μονοκυτταροι,οξινο ΡΗ,ζυμουμενα σακχαρα καντιτα ΒΑΚΤΗΡΙΑ μονοκυτταροι,υγρασια,θερμοκρασια, Σταφυλοκοκκος ψευδομοναδες
ΠΗΓΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΑΣΜΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΌΧΙ ΤΟΞΙΚΟ ΔΙΑΛΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΘΥΜΑΡΙ ΡΙΓΑΝΗ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Μασκες σαμπουαν αφροι σαπουνια ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Κραγιον μασκαρα make-up βερνικια
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ ΜΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΛΑΚΑ;ΠΡΟΣΡΟΦΗΜΕΝΗ ΣΕ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΠΙΓΜΕΝΤΑ;ΑΔΙΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ 1.ΦΥΣΙΚΕΣ(ΖΩΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΕΣ) 2.ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ ΧΕΝΝΑ 2.ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΟΞΕΙΔΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ(ΜΑΥΡΟ) 3.ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ 4.ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΕΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΛΕΠΙΑ ΨΑΡΙΟΥ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ