Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χειρισμός Ασθενών Σενάρια Μαρσέλου Ελένη. Χειρισμός ασθενών  Για το κάθε σενάριο για να είναι ολοκληρωμένη η απάντησή σας πρέπει να αναφέρεστε στο TILEE!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χειρισμός Ασθενών Σενάρια Μαρσέλου Ελένη. Χειρισμός ασθενών  Για το κάθε σενάριο για να είναι ολοκληρωμένη η απάντησή σας πρέπει να αναφέρεστε στο TILEE!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χειρισμός Ασθενών Σενάρια Μαρσέλου Ελένη

2 Χειρισμός ασθενών  Για το κάθε σενάριο για να είναι ολοκληρωμένη η απάντησή σας πρέπει να αναφέρεστε στο TILEE!

3 Σενάριο 1.  Τοποθέτηση / αφαίρεση σεντονιού μετακίνησης

4 Σενάριο 2. Μετακίνηση προς τα πάνω στο κρεβάτι  Ύψος κρεβατιού στο ύψος των αγκώνων ( περίπου 90 μοίρες κάμψη )  Παράλληλα στο κρεβάτι, παράλληλη πόδια  Πρηνισμός αντιβραχίων  Ουδέτερη θέση οσφυικής  Βοηθός  Πιάνω σεντόνι μετακίνησης  Ζητώ από τον ασθενή να βάλει μέσα το πηγούνι  Μεταφορά βάρους από το ένα πόδι στο άλλο προς τα πάνω  Κάνω τη μεταφορά με το τρία ταυτόχρονα

5 Σενάριο 3  Ασθενής 78 ετών που αναρρώνει από πνευμονία, χρειάζεται κινητοποίηση.  Διδάξτε τον ασθενή πώς να μετακινείτε ασφαλώς πιο μπροστά στην καρέκλα, προκειμένου να σηκωθεί  Διδάξτε τον ασθενή να σηκώνεται από την καθιστή θέση με ασφάλεια και κινητοποιήστε τον

6 Σενάριο 4  Προοδεύεστε τη βάδιση χωρίς μπαστούνι σε ασθενή


Κατέβασμα ppt "Χειρισμός Ασθενών Σενάρια Μαρσέλου Ελένη. Χειρισμός ασθενών  Για το κάθε σενάριο για να είναι ολοκληρωμένη η απάντησή σας πρέπει να αναφέρεστε στο TILEE!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google