Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ: 20910.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ: 20910."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ: 20910

2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πρώτη γνωριμία με υπεύθυνο διαιτολόγο, ξενάγηση στο χώρο του γραφείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αμαρουσίου Αττικής. Συζήτηση με θέμα τους τομείς συνεργασίας και απασχόλησης κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο διαιτολογικό γραφείο καθώς και τις ώρες απασχόλησης. Καθορισμός ενός άριστου κλίματος συνεργασίας και ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητα του εν λόγω Διαιτολογικού Γραφείου.

3 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Ενημέρωση σχετικά με τη συνεργασία του υπεύθυνου διαιτολόγου με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ».Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή πρακτικών οδηγιών και η εκμάθηση σωστής διατροφικής συμπεριφοράς στα παιδιά. Ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα των ομιλιών που πραγματοποιούνται σε Δημοτικά σχολεία της Αττικής.

4 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Παρακολούθηση ενημερωτικής ομιλίας από Κλινικό Διαιτολόγο στο 15 ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρναί σε παιδιά Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΩ» του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

5 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Ενημερωτικό φυλλάδιο

6 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Διανομή ενημερωτικού φυλλαδιού στους μαθητές

7 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Παροχή κειμένου από τον υπεύθυνο διαιτολόγο σχετικά με τη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (Cognitive Behavior Therapy) με σκοπό συζήτηση με αφορμή το υλικό που δόθηκε. Συζήτηση σχετικά με με την Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (Cognitive Behavior Therapy) και την εφαρμογή της στην καθ΄ημέρα πράξη.

8 ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Παρακολούθηση προγραμματισμένης συνεδρίας του υπεύθυνου διαιτολόγου με πελάτη του διαιτολογικού γραφείου. Συζήτηση μετά την αποχώρηση του πελάτη σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω περιστατικού καθώς και του τρόπο αντιμετώπισης.

9 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η πρακτική άσκηση στην κοινότητα έχει τη δυνατότητα να εφοδιάσει τους φοιτητές με χρήσιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τον ωφελήσουν να εξοικειωθεί ταχύτερα με το αντικείμενο των σπουδών του. Από την θεωρία μεταβαίνει ο φοιτητής στην πράξη υπό την επίβλεψη και υποστήριξη του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

10 Ευχαριστώ πολύ!


Κατέβασμα ppt "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ: 20910."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google