Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ… Για τη Βέροια. Τι να κάνετε? Στην πανέμορφη Βέροια θα περάσετε τέλεια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Υπάρχουν τόσα μέρη να επισκεφτείτε!!!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ… Για τη Βέροια. Τι να κάνετε? Στην πανέμορφη Βέροια θα περάσετε τέλεια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Υπάρχουν τόσα μέρη να επισκεφτείτε!!!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ… Για τη Βέροια

2 Τι να κάνετε? Στην πανέμορφη Βέροια θα περάσετε τέλεια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Υπάρχουν τόσα μέρη να επισκεφτείτε!!!!! Στην πανέμορφη Βέροια θα περάσετε τέλεια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Υπάρχουν τόσα μέρη να επισκεφτείτε!!!!! Αρχαιολογικό μουσείο Θα πάτε στον προφήτη Ηλία και αφού δείτε την πανέμορφη εκκλησία, μην παραλείψετε να δείτε την πανοραμική θέα της Βέροιας.

3 Που θα μείνετε? Το ιδανικό ξενοδοχείο για να μείνετε είναι το Λοζίτσι, ονειρικό με όμορφη θεά! Το ιδανικό ξενοδοχείο για να μείνετε είναι το Λοζίτσι, ονειρικό με όμορφη θεά! Λοζίτσι Το πανέμορφο Λοζίτσι είναι τριών αστέρων και το καταπληκτικό προσωπικό θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Οι τιμές είναι ιδανικές: Μονόκλινο 40€ - Δίκλινο50€ - Τρίκλινο 60€.

4 Που να πάτε! Μα φυσικά στη Μπαρμπούτα την παλιά πόλη της Βέροιας. Μα φυσικά στη Μπαρμπούτα την παλιά πόλη της Βέροιας.

5 Που θα πάτε! Σίγουρα στο βήμα του Αποστόλου Παύλου.

6 Σίγουρα στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Σίγουρα στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Στο βυζαντινό μουσείο. Στην πλατεία Ωρολογίου όπου θα δείτε τον μεγάλο πλάτανο εκεί! Πιστέψτε με, θα είναι ονειρικά.

7 Που θα πάτε! Οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφθείτε την πανέμορφη τεχνίτη λίμνη του Αλιάκμονα. Εκεί νοικιάστε ένα ποδήλατο και κάντε τη βόλτα σας αμέριμνοι χωρίς προβλήματα… Οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφθείτε την πανέμορφη τεχνίτη λίμνη του Αλιάκμονα. Εκεί νοικιάστε ένα ποδήλατο και κάντε τη βόλτα σας αμέριμνοι χωρίς προβλήματα…

8 Που θα πάτε! Ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούν οι θεατρόφιλοι είναι το θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούν οι θεατρόφιλοι είναι το θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Ένα άλλο κτίριο που σίγουρα πρέπει να δείτε είναι το δημαρχείο της Βέροιας.

9 Που θα πάτε! Για τους ήσυχους φίλους μας που θέλουν να χαλαρώσουν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, όπως τα φανταστικά καφέ με την απαλή μουσική να αντηχεί στα αυτιά σας. Για τους ήσυχους φίλους μας που θέλουν να χαλαρώσουν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις, όπως τα φανταστικά καφέ με την απαλή μουσική να αντηχεί στα αυτιά σας. Το βραδάκι περάστε μια βόλτα από το Σταρ, τον κινηματόγραφο της Βέροιας, δείτε κάποια ταινία της επιλογής σας και κάντε τις διακοπές σας ονειρικές! Το βραδάκι περάστε μια βόλτα από το Σταρ, τον κινηματόγραφο της Βέροιας, δείτε κάποια ταινία της επιλογής σας και κάντε τις διακοπές σας ονειρικές!


Κατέβασμα ppt "ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ… Για τη Βέροια. Τι να κάνετε? Στην πανέμορφη Βέροια θα περάσετε τέλεια, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Υπάρχουν τόσα μέρη να επισκεφτείτε!!!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google