Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

2 ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Το Μετρό της Στοκχόλμης, γνωστό ως «Tunnelbana», έκανε εγκαίνια το 1950 και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μετρό του κόσμου. Ο υπόγειος σταθμός έχει δημιουργηθεί μέσα σε βράχους, ενώ ολόκληρο το δίκτυο αποτελείται από 100 σταθμούς, εκ των οποίων οι 53 είναι υπέργειοι και οι 47 υπόγειοι.

3

4 ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

5 ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

6 ΣΑΓΚΑΗ

7 ΝΤΟΥΜΠΑΙ

8 ΣΑΓΚΑΗ

9 ΤΟΡΟΝΤΟ

10 Στο σταθμό του Συντάγματος υπάρχουν αρχαία που βρέθηκαν κατά την ανασκαφή ΑΘΗΝΑ


Κατέβασμα ppt "ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google