Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΗΑRLEY OI HARLEY ΕIΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡHΓΟΡΕΣ. HARLEY USA.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΗΑRLEY OI HARLEY ΕIΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡHΓΟΡΕΣ. HARLEY USA."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΗΑRLEY OI HARLEY ΕIΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡHΓΟΡΕΣ

2 HARLEY USA

3 HARLEY EINAI ΤΕΛΕΙΕΣ

4 HARLEY EINAI KOYΛ

5 ΜΟΤΟR HARLEY

6 ΚΟΥΛ MOTOR HARLEY

7 HARLEY Συνώνυμο της ελευθερίας, της αντισυμβατικότητας αλλά και της ποιότητας στην κατασκευή, οι μηχανές Harley Davidson αποτελούν την πιο cult δίτροχη φαντασίωση. Απευθύνονται σε όσους είναι νέοι στην καρδιά και έχουν το ανάλογο πορτοφόλι για να την πραγματοποιήσουν. Η ρετρό τους σχεδίαση, ο χαρακτηριστικός ήχος της εξάτμισης και ο μύθος που τις ακολουθεί προσελκύουν ένα φανατικό αγοραστικό κοινό.

8 ΗΑRLEY Το 1908, ο Walter Davidson καταφέρνει το απόλυτο στον 7ο ετήσιο διαγωνισμό αντοχής και αξιοπιστίας της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (ΑΜΑ). Θα πάρει την πρώτη θέση με 1000 στους 1000 πόντους και τρεις μέρες αργότερα θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας. 80 χλμ ανά λίτρο καυσίμου !!! Η φήμη της εταιρείας, ως αποτέλεσμα, θα απογειωθεί.

9 HARLEY Το 1935, ανοίγοντας του ορίζοντες της, θα αδειοδοτήσει την αναπαραγωγή των σχεδίων της από τον ιαπωνικό κατασκευαστή «Sankyo Company of Japan» σηματοδοτώντας τη γέννηση της ιαπωνικής βιομηχανίας δίτροχων οχημάτων. Που να ήξεραν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον!

10 HARLEY Κατά τη διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου αντιγράφει σχέδιο της BMW για να παράγει το δικό της μοντέλο ΧΑ. Στρέφοντας όλη την παραγωγή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αμερικανικού στρατού, θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα. Το ΧΑ θα επισκιαστεί επιχειρησιακά από το τετρακίνητο Jeep και το συμβόλαιο θα ανακληθεί. Ούτε κέρδος και μεγάλο πλήγμα στο γόητρο.

11 HARLEY

12 MOTOR HARLEY

13 HARLEY

14 Οι HARLEY ΒΓΕΙΚΑΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!

15 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

16 ΤΑ ΣΚΑΦΙ ΤΩΝ HARLEY

17 ΤΟ MΩΡΟ ΣΕ HARLEY

18 TO ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΤΟR HARLEY

19 MOTOR

20 Μερικές εικόνες

21 Οι oδηγοί των HARLEY φοράνε τέλεια μπουφάν


Κατέβασμα ppt "ΗΑRLEY OI HARLEY ΕIΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡHΓΟΡΕΣ. HARLEY USA."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google