Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Όπως έχουμε μάθει, υπάρχουν διάφορα είδη χαρτών, που τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Όπως έχουμε μάθει, υπάρχουν διάφορα είδη χαρτών, που τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

2 Όπως έχουμε μάθει, υπάρχουν διάφορα είδη χαρτών, που τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για έναν τόπο κάθε φορά. Π.χ. Πολιτικός Γεωμορφολογικός Παραγωγικός

3 Εκτός από τα είδη που των χαρτών που μάθαμε από το βιβλίο μας, υπάρχουν πολλά ακόμα. Ας δούμε μερικά, για να καταλάβουμε την ποικιλία των χαρτών που μπορούμε να βρούμε.

4 ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΧΑΡΤΩΝ Αρχαιολογικός Θρησκευτικός Κλιματολογικός Αστικός

5

6

7

8 Αυτός ο χάρτης μας δείχνει πού βρίσκονται οι σημαντικότεροι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας μας.

9 Σ’ αυτόν τον χάρτη βλέπουμε την πορεία που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στα ταξίδια του για τη διάδοση του Ευαγγελίου. Απόστολος Παύλος Ευαγγελίου.

10 Ο πρώτος χάρτης μας πληροφορεί για τα ύψη βροχής και ο δεύτερος για τον τύπο κλίματος και τις μέσες θερμοκρασίες στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας.ύψη βροχής τύπο κλίματος

11 Σ’ αυτόν τον χάρτη βρίσκουμε μια οδό, πλατεία κ.τ.λ. που θέλουμε να επισκεφτούμε μέσα σε μια πόλη.


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Όπως έχουμε μάθει, υπάρχουν διάφορα είδη χαρτών, που τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google