Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Μεσόγειος, θάλασσα από πλαστικό Πλαστικά σκουπίδια κυριεύουν τη θάλασσά μας. Οχι μόνο τα ορατά που μας κάνουν να αηδιάζουμε, αλλά και τα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Μεσόγειος, θάλασσα από πλαστικό Πλαστικά σκουπίδια κυριεύουν τη θάλασσά μας. Οχι μόνο τα ορατά που μας κάνουν να αηδιάζουμε, αλλά και τα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

2 Μεσόγειος, θάλασσα από πλαστικό Πλαστικά σκουπίδια κυριεύουν τη θάλασσά μας. Οχι μόνο τα ορατά που μας κάνουν να αηδιάζουμε, αλλά και τα μικροσκοπικά αόρατα σκουπίδια που μολύνουν τους θαλάσσιους οργανισμούς και καταλήγουν πιθανότατα στο πιάτο μας.

3

4 Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι κάνουν με τη θάλασσα και με τα ζώα της θάλασσας …..

5 Από τα σκουπίδια της γης έτσι παθαίνουν τα ζώα της θάλασσας

6 Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι έτσι κάνουν με τη θάλασσα και με τα ζώα της θάλασσας …..

7

8

9 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ σκουπίδι της θάλασσας μπορεί να οριστεί κάθε ανθεκτικό στερεό υλικό, κατασκευα- σμένο ή επεξεργασμένο, που απορρίπτεται ή εγκαταλείπεται στο θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον.  Τα σκουπίδια της θάλασσας προέρχονται κυρίως από χερσαίες δραστηριότητες και κα- ταλήγουν στη θάλασσα μέσω ποταμών, αποχετεύσεων, οχετών όμβριων υδάτων ή πα- ρασύρονται από τους ανέμους, τα κύματα και την παλίρροια. Αλλά και θαλάσσιες δρα- στηριότητες, όπως το ψάρεμα και ο θαλάσσιος τουρισμός, μπορούν να είναι σημαντικές πηγές σκουπιδιών.

10 Τι παθαίνουν αυτά τα όμορφα ζώα ?

11 THE END Σας ευχαριστώ πολύ Σάρα Μακσουτ Δ τάξη


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Μεσόγειος, θάλασσα από πλαστικό Πλαστικά σκουπίδια κυριεύουν τη θάλασσά μας. Οχι μόνο τα ορατά που μας κάνουν να αηδιάζουμε, αλλά και τα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google