Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχάια Ολυμπία.Τότε οι Αγώνες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχάια Ολυμπία.Τότε οι Αγώνες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

2 ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχάια Ολυμπία.Τότε οι Αγώνες ηταν μόνο τοπικοί και διεξαγόνταν μόνο ένα αγώνισμα,η κούρσα του σταδίου [δρόμος 600 Ολυμπιακών ποδιών] με πρώτο ολυμπιονίκη τον Κόροιβο.

3 ΠΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Τοξοβολία Μπέιζμπολ Καλαθοσφαίριση Πυγμαχία Κανόε- καγιάκ Ποδηλασία Ιππασία Χόκει Χειροσφαίριση Τζούντο Μοντέρνο Πένταθλο Κωπηλασία Ιστιοπλοΐα κ.τ.λ.

4 ΤΟ ΜΑΣΚΟΤ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ‘ΜΑΣΚΟΤ’ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΑΛΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΟ 1972

5 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!! ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν το 776 π.Χ., στην Αρχάια Ολυμπία.Τότε οι Αγώνες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google