Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου
Σπίτια… του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου Στ 2

2 ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ Ένα σπίτι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ», μπορεί να είναι ένα έρημο σπίτι στην μέση του δάσους, το οποίο δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει μέσα του ή αν κατοικείται ή όχι και άλλα πολλά πράγματα που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

3 ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ Πολλά από τα τρομακτικά σπίτια που συχνά έχουμε στο μυαλό μας είναι εμπνευσμένα από ταινίες τρόμου ή θρίλερ. Ωστόσο πάρα πολλά σπίτια σαν και αυτά είναι πραγματικά, δηλαδή υπάρχουν και το καθένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη και τρομακτική ιστορία να σου προσφέρει. Βέβαια σε μια ιστορία ή ένα θρύλο πάντα υπάρχει μια δόση αλήθειας μέσα του απλά εμείς πρέπει να ξεχωρίζουμε τι από όλα αυτά είναι πραγματικά και τι γαρνιτούρες μόνο και μόνο για να γίνει η ιστορία ποιο απολαυστική ή ποιο ελκυστική για τους ακροατές. Ο καθένας από μας πρέπει να ξέρει αν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια, εάν δεν μπορεί του συνιστώ να μην βλέπει ταινίες σαν και αυτές.

4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ Τα φανταστικά σπίτια είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας μας, δηλαδή είναι όταν φανταζόμαστε ένα σπίτι που πιθανόν να θέλουμε να αποκτήσουμε στο μέλλον.


Κατέβασμα ppt "του Παναγιώτη Τριανταφυλλόπουλου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google