Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δανάη Λάμπρου Στ’3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το >. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το διάβασα περίπου 2-3.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δανάη Λάμπρου Στ’3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το >. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το διάβασα περίπου 2-3."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Δανάη Λάμπρου Στ’3

3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το >. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το διάβασα περίπου 2-3 φορές. Το έχει γράψει η αγαπημένη μου συγγραφέας που ονομάζεται Τάκλιν Ουίλσον.

4 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ Τίτλος βιβλίου :Μια αδελφή σκέτος μπελάς. Συγγραφέας: Τζάκλιν Ουίλσον. Εκδόσεις: Ψυχογιός

6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ Μάρτι= Η πρωταγωνίστρια. Είναι λίγο αγοροκόριτσο αλλά είναι κάλος χαρακτήρας. Μελίσσα= Η μεγαλύτερη αδελφή της Μάρτι. Της αρέσει να βάφεται και να φοράει τσιμπιδάκια, κορδέλες και λαστιχάκια. Κυρία Mάικλς= Η μαμά της Μάρτι. Της αρέσει να ράβει και είναι γραμματέας στο σχολείο της Μάρτι. Κύριος Μάικλς= Ο μπαμπάς της Μάρτι. Έχει ένα δικό του ταξιδιωτικό γραφείο. Επίσης είναι ένας καλός χαρακτήρας.

7 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η Μάρτι είναι ένα κορίτσι περίπου στην ηλικία μας. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μελίσσα, και την μισεί γιατί η Μελίσσα την βρίζει,την προδώνει και ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Μια μέρα η Μάρτι μετακομίζει στο δωμάτιο της αδελφής της γιατί η μαμά τους χρειάζεται το δωμάτιο της Μάρτι για δωμάτιο ραπτικής.Ένα άλλο απόγευμα που η Μάρτι αναγκάζεται να πάει σε ένα πάρτι η Μελίσσα της κλέβει την βραδιά με τον μπαμπά της. Λίγες εβδομάδες μετά η Μελίσσα παθαίνει καταλάθως ένα ατύχημα. Ευτυχώς όμως λίγες μέρες μετά γίνεται τελείως καλά.Τώρα πιά η Μάρτι αντιλαμβάνεται πως είναι πολύ τυχερή που έχει μια τόσο καλή μεγαλύτερη αδελφή.

8 ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΤHΝΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ; Θα σύστηνα αυτό το βιβλίο σε κορίτσια 10 χρονών και άνω. Πιστεύω πως πρέπει να το διαβάσετε κι εσείς γιατί είναι μια ιστορία που μιλά για την αδελφική αγάπη και πιστεύω επίσης πως θα σας αρέσει ιδιαίτερα.

9


Κατέβασμα ppt "Δανάη Λάμπρου Στ’3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι το >. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και το διάβασα περίπου 2-3."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google