Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αξιοποίησε το ταλέντο σου όπως…. τον Michael Jordan Το όνειρο του ήταν η καλαθοσφαίριση στην οποία πέτυχε και ίσως να είναι και ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αξιοποίησε το ταλέντο σου όπως…. τον Michael Jordan Το όνειρο του ήταν η καλαθοσφαίριση στην οποία πέτυχε και ίσως να είναι και ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αξιοποίησε το ταλέντο σου όπως…

2

3

4 τον Michael Jordan Το όνειρο του ήταν η καλαθοσφαίριση στην οποία πέτυχε και ίσως να είναι και ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής που υπήρξε.

5 τον Pele Ο απίθανος Pele ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο της γειτονιάς του και κατέληξε να είναι ίσως ο καλύτερος στο άθλημα του.

6 τον Mark Zuckerberg Έχοντας ταλέντο με τους υπολογιστές σε μια αρκετά νεαρή ηλικία κατάφερε να δημιουργήσει το δημοφιλέστερο διαδικτιακό μέσω επικοινωνίας το Facebook!

7 τον Λούντβιχ βαν Μπετόβεν Από μικρό παιδί έδειξε το ταλέντο του. Σε ηλικία 12 ετών δημοσιεύτηκε η πρώτη του σύνθεση. Συγκαταλέγεται πλέον στους γνωστούς μουσικούς όλων των εποχών.

8 τον Νηλ Άρμστρονγκ Ήταν Αμερικανός αστροναύτης, πιλότος και καθηγητής πανεπιστημίου, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη σελήνη.

9 τον Μίχαελ Σουμάχερ Είναι Γερμανός πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1. Υπήρξε επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

10 τον Michael Jackson Ο Michael Jackson από μικρός είχε όνειρο να γίνει τραγουδιστής ξεκίνησε να τραγουδά με τα αδέρφια του και κατέληξε να είναι ο βασιλιάς της pop!

11 τον Elvis Presley Ο Elvis ξεκίνησε απο μικρός να τραγουδά.Ξεκίνησε να τραγουδά ρυθμική μπλουζ και κάντρι και κατέληξε να είναι ο βασιλιάς της rock and roll.

12 τον Ευγένιο Τριβιζα Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς ενώ του άρεσε απο μικρή ηλικία να χρησιμοποιεί τη φαντασία του δημιουργόντας ιστορίες.


Κατέβασμα ppt "Αξιοποίησε το ταλέντο σου όπως…. τον Michael Jordan Το όνειρο του ήταν η καλαθοσφαίριση στην οποία πέτυχε και ίσως να είναι και ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google