Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

2 η Συνάντηση Εργαστηρίου Ζωγραφική και όψεις. Εκφώνηση τελικών εργασιών – Υλοποιήστε μια αλληλεπιδραστική ιστορία για τους μαθητές σας. Η ιστορία αυτή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "2 η Συνάντηση Εργαστηρίου Ζωγραφική και όψεις. Εκφώνηση τελικών εργασιών – Υλοποιήστε μια αλληλεπιδραστική ιστορία για τους μαθητές σας. Η ιστορία αυτή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 2 η Συνάντηση Εργαστηρίου Ζωγραφική και όψεις

2 Εκφώνηση τελικών εργασιών – Υλοποιήστε μια αλληλεπιδραστική ιστορία για τους μαθητές σας. Η ιστορία αυτή μπορεί να είναι παραμύθι, ή κάποια ιστορία που σχετίζεται με θέματα του αναλυτικού προγράμματος του Νηπιαγωγείου.

3 Εκφώνηση τελικών εργασιών – Εργασία σχετική με τα Μαθηματικά. Δεν είναι απαραίτητο να περιέχει τα σύμβολα των αριθμών, αλλά πρέπει να περιέχει μαθηματικές έννοιες, όπως σύγκριση, πρόσθεση ή άλλες.

4 Εκφώνηση τελικών εργασιών – Αλληλεπιδραστική εργασία σε σχέση με το αλφάβητο. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον τρόπο γραφής, χειρόγραφα και τυπωμένα κείμενα, ή τις διαφορές λατινικού και ελληνικού αλφαβήτου.

5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΟ SCRATCH Σημερινή δραστηριότητα (1)

6 Δραστηριότητες Αποθήκευση και άνοιγμα αρχείων στο Scratch. Κατέβασμα εφαρμογών από το http://scratch.mit.edu και άνοιγμα με το Scratch. http://scratch.mit.edu Απομόνωση φιγούρων από εργασίες και αποθήκευση σαν ξεχωριστό αρχείο.

7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Σημερινή δραστηριότητα (2)

8 Εισαγωγή εικόνων στο Scratch Σαν νέα φιγούρα

9 Εισαγωγή εικόνας

10 Εισαγωγή εικόνων Σαν νέα ενδυμασία φιγούρας

11 Εισαγωγή εικόνων Σαν είδη φόντου στο σκηνικό

12 ΟΨΕΙΣ Σημερινή δραστηριότητα (3)

13 Προετοιμασία Πρέπει να έχετε: – τουλάχιστον δύο ενδυμασίες σε κάποια φιγούρα – τουλάχιστον δύο είδη φόντου στο σκηνικό

14 Οι εντολές για τη φιγούρα

15 Οι εντολές για το σκηνικό

16 Δραστηριότητα του εργαστηρίου Φτιάξτε μια εφαρμογή: – Μία φιγούρα που διηγείται μια ιστορία χρησιμοποιώντας εντολές – Καθώς η φιγούρα διηγείται μια ιστορία, να αλλάζει με διάφορους τρόπους η εμφάνισή της

17 Άσκηση για το σπίτι – Δημιουργία σκηνικού και φιγούρων σχετικά με την ιστορία / παιχνίδι που θα κατασκευαστεί.


Κατέβασμα ppt "2 η Συνάντηση Εργαστηρίου Ζωγραφική και όψεις. Εκφώνηση τελικών εργασιών – Υλοποιήστε μια αλληλεπιδραστική ιστορία για τους μαθητές σας. Η ιστορία αυτή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google