Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιο τύπο να χρησιμοποιήσω? Στρατηγική εύρεσης του τύπου από τα στοιχεία της εκφώνησης μιας άσκησης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιο τύπο να χρησιμοποιήσω? Στρατηγική εύρεσης του τύπου από τα στοιχεία της εκφώνησης μιας άσκησης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιο τύπο να χρησιμοποιήσω? Στρατηγική εύρεσης του τύπου από τα στοιχεία της εκφώνησης μιας άσκησης

2 Το παιχνίδι των 4 ερωτήσεων 1 1) Είναι βραχυπρόθεσμη οικονομική δραστηριότητας διάρκειας λιγότερης των 90 η 120 ημερών? Αν ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τύποι απλού τόκου

3 Το παιχνίδι των 4 ερωτήσεων 2 2) Είναι μακροπρόθεσμη οικονομική δραστηριότητας διάρκειας μεγαλύτερης των 120 ημερών η ενός έτους και δεν υπάρχουν δόσεις η πληρωμές σε ίσα χρονικά διαστήματα? Αν ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τύποι, απλής περίπτωσης σύνθετου τόκου. (προσοχή μόνο η ύπαρξη της λέξης ανατοκισμός στην εκφώνηση δεν σημαίνει πως πρόκειται για απλής περίπτωσης σύνθετου τόκου. Μπορεί να είναι χρηματοροή η δάνειο)

4 Το παιχνίδι των 4 ερωτήσεων 3 3) Είναι μακροπρόθεσμη οικονομική δραστηριότητας διάρκειας μεγαλύτερης των 120 ημερών η ενός έτους και υπάρχουν δόσεις η πληρωμές σε ίσα χρονικά διαστήματα αλλά δεν αναφέρεται ανάλυση σε τόκο και χρεολύσιο? Αν ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τύποι, χρηματοροής (ράντας).

5 Το παιχνίδι των 4 ερωτήσεων 4 4) Είναι μακροπρόθεσμη οικονομική δραστηριότητας διάρκειας μεγαλύτερης των 120 ημερών η ενός έτους και υπάρχουν δόσεις η πληρωμές σε ίσα χρονικά διαστήματα και επιπλέον αναφέρεται ανάλυση σε τόκο και χρεολύσιο? Αν ναι, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τύποι, δανείων.

6 Τύποι και μονάδες των μεγεθών Ένας τύπος για να εφαρμοστεί σωστά πρέπει κάθε φορά που χρησιμοποιείται ένα μέγεθος (π.χ, χρόνος, η χρήμα κλπ) μέσα στον ίδιο τύπο, να είναι πάντα στην ίδια μονάδα μέτρησης. Π.χ. ανά οι περίοδοι είναι αριθμός ετών, τότε και το επιτόκιο πρέπει να είναι ετήσιο. Αν οι περίοδοι είναι μήνες, τότε και το επιτόκιο πρέπει να είναι μηνιαίο κλπ.


Κατέβασμα ppt "Ποιο τύπο να χρησιμοποιήσω? Στρατηγική εύρεσης του τύπου από τα στοιχεία της εκφώνησης μιας άσκησης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google