Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ουμέρα Γιασμίν Πάπαρη Μαριάνθη.  Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους.  Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο έχει 31 ημέρες.  Πήρε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ουμέρα Γιασμίν Πάπαρη Μαριάνθη.  Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους.  Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο έχει 31 ημέρες.  Πήρε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ουμέρα Γιασμίν Πάπαρη Μαριάνθη

2  Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους.  Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο έχει 31 ημέρες.  Πήρε το όνομά του από το Ρωμαίο θεό του πολέμου Mars δηλ. τον Άρη.

3 Ο «Μάρτης» (μικρό βραχιόλι από άσπρο και κόκκινο νήμα) θεωρείται ότι προστάτευε τις κοπέλες από το κάψιμο του ήλιου.

4  H 25η Μαρτίου είναι η 84 η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.  Είναι η Εθνική Εορτή της Ελλάδας, κατά την οποία γίνεται Εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

5  Αν δώσει ο Μάρτης και κακιώσει, μες στα χιόνια θα μας χώσει.  Μήδε ο Μάρτης Καλοκαίρι, μήδε ο Αύγουστος Χειμώνας.  Μάρτης είναι νάζια κάνει, πότε κλαίει, πότε γελάει.

6


Κατέβασμα ppt "Ουμέρα Γιασμίν Πάπαρη Μαριάνθη.  Ο Μάρτιος ή Μάρτης, είναι ο τρίτος μήνας του πολιτικού έτους.  Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο έχει 31 ημέρες.  Πήρε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google