Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άννα

2 Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας μεσήλικας καθηγητής του κολεγίου βρίσκει ένα εγκαταλειμμένο, αδέσποτο σκυλάκι, σπάνιας ράτσας Ακίτα στο σταθμό του τρένου της μικρής πόλης Bedridge, όπου κατοικεί. Ο καθηγητής χωρίς δεύτερη σκέψη το παίρνει σπίτι του μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του και να τον επιστρέψει. Όταν το παίρνει σπίτι η γυναίκα του είναι αρνητική και βάζει αγγελίες με σκοπό να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Τελικά όμως αποφασίζουν να τον κρατήσουν αφού είναι φανερό το πραγματικό δέσιμο του άντρα με τον σκύλο.

3 Με τον χρόνο ο Χάτσικο μεγαλώνει, δένεται περισσότερο με τον Πάρκερ και ανεπτύσσεται μια όμορφη σχέση. Ο Χάτσικο συνοδεύει πάντα τον καθηγητή στον σταθμό του τρένου και τον περιμένει να τελειώσει από την εργασία του για να γυρίσουν μαζί σπίτι. Μια μέρα όμως, ο καθηγητής δεν εμφανίστηκε στον σταθμό γιατί κατά την διάρκεια μιας διάλεξης στο πανεπιστήμιο έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Ο Χάτσικο αρνιόταν να το πιστέψει και περίμενε στο ίδιο σημείο τον κύριό του, για το υπόλοιπο της ζωής του. Έπειτα από δέκα χρόνια ο Χάτσικο κλείνει τα μάτια του και βλέπει όλη τη ζωή με το αφεντικό του και τελικά πεθαίνει.

4 Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίστηκε στο Τόκυο. Στο μέρος όπου ο Χάτσικο άφησε την τελευταία του πνοή, τώρα έχει στηθεί ένα υπέροχο μπρούντζινο άγαλμα που συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη ανάμεσα στον Χάτσικο και το αφεντικό του.

5 Σκηνοθεσία: Lasse Hallstrom Σενάριο: Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindo Ηθοποιοί: Sarah Roemer, Richard Gere, Joan Allen, Jason Alexander, Cary-Hiroyuki Tagawa Πρεμιέρα (US): 18/12/10 Είδος ταινίας: Drama | Family Χώρα παραγωγής: USA | UK Βαθμολογία: 8.1/10 (12,874)

6

7 O Ρίτσαρντ Γκιρ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1949. Το 1967 τελείωσε το Λύκειο που διέπρεψε στη γυμναστική και την Μουσική. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης με υποτροφία από τη γυμναστική, όπου σπούδασε φιλοσοφία, αλλά δεν αποφοίτησε καθώς τα παράτησε μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησε την υποκριτική τη δεκαετία του '70. Έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως ‘Αναζητώντας τον Kύριο Γκούντμπαρ’, ‘Μέρες Ευτυχίας’, ‘Επάγγελμα: Ζιγκολό’, ‘Pretty Woman’, ‘Σικάγο’ και άλλες επιτυχημένες ταινίες απο το 1977 μέχρι και σήμερα

8

9

10 τέλος


Κατέβασμα ppt "Άννα. Η ιστορία ξεκινά με τον εγγονό του Πάρκερ Γουίλσον να αφηγείται στους συμμαθητές του τον αγαπημένο του ήρωα, το Χάτσικο. Ο Πάρκερ Γουίλσον,ένας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google