Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Και να που το σύννεφο έφερε βροχή…!!!. «Το νερό….. Νεράκι»  Πρωτότυπες κατασκευές εμπνευσμένες από τη δημιουργική συνεργασία των μικρών μας μαθητών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Και να που το σύννεφο έφερε βροχή…!!!. «Το νερό….. Νεράκι»  Πρωτότυπες κατασκευές εμπνευσμένες από τη δημιουργική συνεργασία των μικρών μας μαθητών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Και να που το σύννεφο έφερε βροχή…!!!

2

3 «Το νερό….. Νεράκι»  Πρωτότυπες κατασκευές εμπνευσμένες από τη δημιουργική συνεργασία των μικρών μας μαθητών στα πλαίσια του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Το νερό….. Νεράκι».

4

5

6  Επίσκεψη Κορώνεια-Βόλβη Επίσκεψη Κορώνεια-Βόλβη Η Δευτέρα και η Τετάρτη τάξη του σχολείου μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματός τους με θέμα Το Νερό… νεράκι, επισκέφτηκε τη λίμνη Κορώνεια και Βόλβη. Τα παιδιά είδαν τα υπεραιωνόβια πλατάνια του Σχολαρίου, περπάτησαν στα μονοπάτια των Νυμφόπετρων, παρατήρησαν με το τηλεσκόπιο πουλιά των λιμνών και επιδόθηκαν στη δημιουργία κατασκευών και χειροτεχνιών.

7

8

9

10

11

12

13

14


Κατέβασμα ppt "Και να που το σύννεφο έφερε βροχή…!!!. «Το νερό….. Νεράκι»  Πρωτότυπες κατασκευές εμπνευσμένες από τη δημιουργική συνεργασία των μικρών μας μαθητών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google