Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τ Ο Π ΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Χ ΡΙΣΤΙΝΑ Π ΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που βάφουμε τα αυγά κόκκινα,κίτρινα,πράσινα,μπλε και με διάφορα αυτοκόλλητα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τ Ο Π ΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Χ ΡΙΣΤΙΝΑ Π ΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που βάφουμε τα αυγά κόκκινα,κίτρινα,πράσινα,μπλε και με διάφορα αυτοκόλλητα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τ Ο Π ΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

2 Χ ΡΙΣΤΙΝΑ Π ΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που βάφουμε τα αυγά κόκκινα,κίτρινα,πράσινα,μπλε και με διάφορα αυτοκόλλητα.

3 Κ ΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Π ΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η αγαπημένη μου γιορτή γιατί πάω στο χωριό μου,στον αγαπημένο μου παππού.

4 Κ ΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Π ΕΤΡΑΚΗ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που όλα τα λουλούδια ανθίζουν και ο ήλιος λάμπει.

5 Λ ΕΩΝΙΔΑΣ Σ ΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που σουβλίζω το αρνί με τον μπαμπά μου και τον παππού μου.

6 Π ΑΝΟΣ Κ ΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ Το Πάσχα για εμένα είναι ωραίο γιατί κλείνουν τα σχολεία και έχουμε διακοπές και μπορώ και κοιμάμαι όλη μέρα.

7 ΙΆΣΟΝΑΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ Το Πάσχα για εμένα είναι όταν έρχεται η νονά μου σπίτι και μου φέρνει μια λαμπάδα, δώρα και σοκολατένια αυγά.

8 ΓΊΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που γεμίζει ο ουρανός πολύχρωμα πυροτεχνήματα την βραδιά της Ανάστασης.

9 ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΝΑΪΔΗ Το Πάσχα για εμένα είναι όταν πάω στη γιαγιά μου και φτιάχνουμε ζεστά κουλουράκια και τσουρεκάκια.

10 Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Κατέβασμα ppt "Τ Ο Π ΑΣΧΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Χ ΡΙΣΤΙΝΑ Π ΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Το Πάσχα για εμένα είναι η γιορτή που βάφουμε τα αυγά κόκκινα,κίτρινα,πράσινα,μπλε και με διάφορα αυτοκόλλητα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google