Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μία καταπληκτική είδηση Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που οργανώνουμε και δεν θα το μετανιώσετε. Η εκδρομή είναι στη μαγευτική Πάρο και τα έξοδα είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μία καταπληκτική είδηση Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που οργανώνουμε και δεν θα το μετανιώσετε. Η εκδρομή είναι στη μαγευτική Πάρο και τα έξοδα είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μία καταπληκτική είδηση Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που οργανώνουμε και δεν θα το μετανιώσετε. Η εκδρομή είναι στη μαγευτική Πάρο και τα έξοδα είναι ελάχιστα. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27\4\2012 έως τη Δευτέρα 30\4\2012.

2 ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή στις 9.00 π.μ. με φέρι μποτ Στην Πάρο θα μείνουμε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή ακόμα θα επισκεφθούμε πολλά από τα αξιοθέατα της Πάρου και μουσεία, θέατρα κλπ.

3 ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Επίσης θα πραγματοποιηθούν βόλτες στα μαγαζιά και τα μπαρ του νησιού. Ακόμα θα επισκεφθούμε και την Αντίπαρο

4 ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Θα επιστρέψουμε πάλι με το φέρι μποτ. Τα έξοδα θα είναι περίπου στα 200 ευρώ το άτομο ενώ οι επισκέψεις στα μουσεία και αυτά είναι δωρεάν

5 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Για τη συμμετοχή σας και για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή καλέστε στο 210 5555555 ή επισκεφθείτε το ταξιδιωτικό γραφείο ‘’ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ’’ στην Νέα Ερυθραία.

6 ΠΑΡΟΣ

7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Κατέβασμα ppt "Μία καταπληκτική είδηση Ελάτε μαζί μας σε μια εκδρομή που οργανώνουμε και δεν θα το μετανιώσετε. Η εκδρομή είναι στη μαγευτική Πάρο και τα έξοδα είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google