Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΡΑΓΟ ΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Pteleos FM στην εκπομπή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, παρουσιάζει τραγούδια κάνοντας μια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΡΑΓΟ ΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Pteleos FM στην εκπομπή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, παρουσιάζει τραγούδια κάνοντας μια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΡΑΓΟ ΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ

2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Pteleos FM στην εκπομπή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, παρουσιάζει τραγούδια κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, επιλέγοντας συγκεκριμένα, τραγούδια που αναφέρονται στην ωραία Ελένη.

3 Μίκης Θεοδωράκης Η ωραία Ελένη Ελένη  Η ωραία Ελένη ήταν παντρεμένη με τον Μενέλαο αλλά οι θεοί για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους, συγκεκριμένα η θεά Ήρα πήρε την Ελένη και την έστειλε στην Αίγυπτο. Στην Τροία όμως έστειλε ένα είδωλο που εξαπάτησε χιλιάδες Έλληνες και Τρώες. Στο τραγούδι που ακολουθεί εξαίρεται η ομορφιά της Ελένης που έγινε η αιτία, παρά τη θέλησή της, να ξεκινήσει ο τρωικός πόλεμος.

4

5 Η ΩΡΑΙΑ Ελένη

6 Ένα τραγούδι για την Ελένη Ένα τραγούδι για την Ελένη Ανδρέας Λάφης  Το τραγούδι μιλά για την αγάπη και τον έρωτα, συναισθήματα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. Συναισθήματα δυνατά, έντονα, που προσδιορίζουν τη ζωή, χαράζουν την πορεία κάθε ανθρώπου. Η αγάπη για μια γυναίκα μοιραία, όπως η ωραία Ελένη, μπορεί να πληγώσει, να φέρει πόνο και δάκρυ. Ποιος άραγε όμως μπορεί να ελέγξει την καρδιά; Ποιος μπορεί να την κάνει να μην αγαπήσει το λάθος άνθρωπο;

7

8 ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ


Κατέβασμα ppt "ΤΡΑΓΟ ΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ. ΠΡΟΛΟΓΟΣ  Σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Pteleos FM στην εκπομπή Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, παρουσιάζει τραγούδια κάνοντας μια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google